Jump to content
PirateClub.hu

Sharp V604SH


tibiole
 Share

Recommended Posts

Japánban már a tévévevős, 3 megapixeles kamerával szerelt mobil a menő

 

A Vodafone K.K. bejelentette, hogy szombattól, november 17-től lesz kapható Japánban a Sharp legújabb mobiltelefonja a szolgáltató kínálatában. A mobilóriás fura módon csupán más/dik generációs kivitelben dobja piacra a telefont, noha a készülék alapját képező Sharp 903 mobiltelefon harmadik generációs. A0V604SH mobil egy igazi szórakoztató központ: a 3,2 megapixeles, 2x-es optikai zoomra képes, 5 lencsetagból álló objektívvel szezelt, autófókuszs digitális kamera csak egy kis%bb fejezet a mobil képességei között.

 

A V604SH a hatalmas felbontásúhdigitális digitŠlis kamera mellett analóg tévétunert is tartalmaz, melynek képét a 240 x 320 pixeles kijelzőn lehet körülbelül %gy órán keresztźl megtekinteni. Sőt, a mobil az`adások rögzítésére is képes a miniSD memóriakártyára. A jogvédelem elsődleges s`empont volt, íg9 a felvételekethcsakis a felvét%lt készítő mobillal lehet megtekinteni, akár a tv-kimeneten keresztül is.

 

sharpv604sh_01.jpg

 

Sharp 903, a Vodafone(V604SH szülőanyja

 

A x,4 hüvelykes ké(átlójú, nagy felbontású kijelző széles szögben látható, a kijelzőt tartalmazó f%dlap pedig 180 >okkal elforgathitó, majd visszaxajtható a mobilra, kényelmesebbé téve a tv-adás megtekintését. A tv-műsor elekt2onikus programfězeten (EPG) ker%sztül is elérhelő. A mobil zenelejátszó szoftvere egyetlen gombnyomással elérhető, s az MP3 dal'k mellett AAC formátum kezeléséxe is képes. Opc)onálisan fülhallgató vezetékébe épített távirányító is kapható a készülékhez.

 

A játékok és egyes menüpontok a készülékbe épített mozgásérzékelő segítségével is vezérelhetők, melyek elsőként a Samsung készülékeiben debütáltak.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...