Anakin12 Posted Június 17, 2012 Share Posted Június 17, 2012 Üdv! Segítségetekre lenne szükségem. Nem rég írtam egy Internetböngészőt. A problémám az lenne hogy mikor a YouTube-t nyitom meg akkor azt írja ki hogy Internet Explorer 7-es verzióját használom. Ezt hogyan lehetne ki küszöbölni? Egyébként innét letölthető: Törölve Ja még mielőtt elfelejtem. .Net Framework 4.0 kell hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Június 17, 2012 Share Posted Június 17, 2012 azért írja ki, mert a C# WebBrowser a telepített internet explorer-t ágyazza be a programodba ha nem akarod, keress egy másik böngésző komponenst Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakin12 Posted Június 18, 2012 Author Share Posted Június 18, 2012 Köszönöm válaszod. Ha viszont azt akarom hogy ne másik böngészőt ismerjen fel, hanem önmaga legyen akkor az hogy oldható meg? Egy kicsit kezdő vagyok még a témában, ezt is pár nap alatt készítettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Június 19, 2012 Share Posted Június 19, 2012 Azt még hozzátenném, hogy akármilyen IE van telepítve (akár 9-es), mindig 7-est fog írni. Ez a böngésző useragent-je, valahogyan azt kell megváltoztatnod. Szerk.: Például: http://stackoverflow.com/questions/937573/changing-the-useragent-of-the-webbrowser-control-winforms-c-sharp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakin12 Posted Június 19, 2012 Author Share Posted Június 19, 2012 Köszönöm, megpróbálkozom vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts