lakiricsi Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni nagyon fontos lenne ip címet váltanom, de nem tudom mit csináljak az ip-m elvileg dinamikus de ip-m az mindig ugyanaz marad tvnetwork-nél vagyok, linksys routerem van , esetleg a router lehet a hibás hogy nem újul meg az ip címem? Köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petit :) Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6461473&st=0entry1343607751 próbáld meg ezzel a programmal, most találltam az apps topicban sok szerencsét/sikert ÜDV! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Szia lakiricsi ! Letöltés miatt szeretnél IP címet váltani ? Amennyiben igen, akkor a router WAN oldali IP címét kell nézni, hogy változik-e, pl. a router ki-bekapcsolása után. Ezt nézted ? Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakiricsi Posted Március 5, 2010 Author Share Posted Március 5, 2010 Hello! Igen, routert ki-be kapcsoltam, reseteltem is már, úgy is használtama netet, hogy a routert kihúztam de sehogy nem sikerült megváltoztatni, cmd-s megoldást is próbáltam de semmi nem működött! Előre is kösznöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Március 5, 2010 Share Posted Március 5, 2010 Szia ! Korábban az Inviteles Internetem nekem se adott rögtön másik IP címet kikapcsolás után. Az is dinamikus volt, csak éppen egy adott napon belül mindíg ugyanazt a címet adta, de a következő napon már megváltoztatta. Esetleg próbálkozz proxy-in keresztül letölteni. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Március 5, 2010 Share Posted Március 5, 2010 Legegyszerűbben proxyval tudsz IP-t vátani, jó pár helyen raknak ki friss proxykat, ezeket leteszteled sebességre, ha kell akkor anonymításra is és FoxyProxy-val simán tudod használni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakiricsi Posted Március 5, 2010 Author Share Posted Március 5, 2010 Ezt a proxy-s dolgot le tudná nekem valaki írni? Routert ki húzzam, ne húzzam mit kell, hova beírni ilyesmit, mert én nem nagyon értek ezekhez, nem letöltéshez kell nekem hanem az öcsém szorakozásából kapott egy ip bannt és nagyon fontos lenne egy uj ip! Köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Március 6, 2010 Share Posted Március 6, 2010 Szia lakiricsi ! Pl. menj az alábbi helyre: http://www.proxy4free.com/index.html Itt válassz a Quick Proxy List-ből, majd vidd be a konkrét URL-t. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts