hátén Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Szerintem megérdemli ez a sorozat,hogy nyissunk neki egy topicot. Egy kis ízelítő: Olivia Dunham, az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop, valamint annak fia, Peter Bishop feladata, hogy rejtélyes ügyeket derítsenek fel. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak, s a szálak a legmagasabb körökig vezetnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 sztem egész jó sorozat csak sajnos nem az első részétől nézem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 én sem az elsőtől nézem, de majd beszerzem az évadot, mert eléggé odatett az a bő fél évad, amit láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Nemrég kezdtem el nézni eredeti nyelven, most a 12. résznél tartok és eddig nagyon tetszik a sorozat, főleg az őrült tudóst szeretem Viszont a főszereplő nő valahogy nagyon idegesít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranyi34 Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 Én az RTL-en néztem a Rejtély összes részét. Szerintem nagyon eltalálták a sorozatot. Bár engem a "CHUCK" és a "Heroes" sokkal jobban megfogott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts