Jump to content
PirateClub.hu

Nyomtató kérdés


.:!|M@t€|!:.
 Share

Recommended Posts

Sziasztok tudom h lerágott csont de mindenhol csak régi témákat és hsz-eket találtam. Ezért feltenném újra a kérdést: most jelenleg milyen nyomtatót érdemes venni?

 

Elvárásaim: olcsó patron lehetőleg, scanner, fénymásoló, színes nyomtatás(:D), és lehetőleg a gép is olcsó legyen. Én olyan 20-nál semiképp se gondoltam többre. Csak nekem kellene itthonra suli meg egyéb okok miatt. Minimálisan használnám ki, de azér kell...

 

ja és a márkát is mondjátok meg h vajon milyen legyen. Hp-t szidják elég sokan szval akkor márcsak Canonra tudok gondolni.

 

Előre is köszi

 

M4tE

 

Link to comment
Share on other sites

Canon Pixma 520-t ajánlottam volna, de már kifutó széria és lámpással kell keresni a terméket, meg a rászánt keret sem lenne rá elég. A Canon Pixma 540-es is jó választás lenne, bár ez is hosszabb 4-5 ezerrel, viszont az általad felállított kritériumoknak megfelel (multifunkciós, remek nyomtatási minőség, olcsó (~500 Ft/db) utángyártott patronok, 5 patron színenkénti cserélési lehetőség, stb.). Vannak a Canon-nak olcsóbb készülékei, de a hozzájuk tartozó patronból jelenlegi ismereteim szerint nincsenek utángyártottak, az eredeti pedig igen drága. A HP, Epson, stb. készülékekről nincsenek tapasztalataim.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...