bono92 Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 A Sony Ericsson 12 megapixeles érintőképernyős csúcstelefonja idén októberben - de legkésőbb is novemberben - érkezik, erősítette meg a gyártó német termékmenedzsere. Korábban Gustaf Brusewitz svéd termékigazgató mondta, hogy 2009 második felében valamikor már értékesítik az Idou-t, ez méginkább alátámasztja az októberi érkezést. Idou az első Sony Ericsson telefon, melyben 12 megapixeles kamera lesz,Xenon vakuval és a Symbian Fundation operációs rendszere fut rajta. A telefont - szintén elsőként - a “korlátlan szórakozás” jegyében hirdette a japán-svéd gyártó. A kijelző egy 16:9 felbontási aránnyal rendelkező érintőképernyő. További képek és videók! http://blog.se-portal.hu/2009/02/16/sony-ericsson-idou-kepek-es-videok/ http://blog.se-portal.hu/2009/02/17/ujabb-idou-video/ http://blog.se-portal.hu/2009/02/28/video-az-idou-felhasznaloi-feluleterol/ http://blog.se-portal.hu/2009/03/13/elokepek-idou-rol/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Egyetlen egy kérdésem van: DE MINEK???? Minek 12megapixel, mikor 5 megapixel és 8 megapixel között már a szemünk nem tud különbséget tenni, nyomtatásban is egy normál 9X13-as képen semmien különbség nem látszik. Csakis akkor fontos hogyha posztert vagy nagyobb méretű képet akarunk nyomtatni. mondjuk az azért tetszik, hogy Symbian Fundation operációs rendszer fut rajta! a másik dolog, ebből a 12megapixeltől azért ne várjunk sokat.(lencse=? fókusztáv=? gyújtótáv=?) persze lesznek szép képek, de egy rendes kompakt digitális fényképezővel majd tuti hogy szebb képeket kapunk. mindennapi képek megörökítésére tökéletes, de biztos meg kell majd fizetni a 60% Sony-t, és a 40% tudást! 16:9 arányú érintő képernyő azért odavág... de ilyen telefonom biztosan soha nem lesz, az első ok: Nincs ennyi pénzem, a második meg hogy Sony Ericsson! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Van egy olyan érzésem, hogy erősebb koccintásnál törik.... nagyon játéktelefonnak néz ki. Ha pedig nem is koccintásnál, akkor egy kis súrolás után lejön a festék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Nem semmi a mobil, én Zene Fan vagyok, szóval arra azért kíváncsi lennék, hogy a zenei minőség milyen, mert ez nagyon érdekel. 12.1 Megapixel meg kell a fenének. Ja, és a lényeg: nekem ilyenem soha nem lesz. Most amúgy egy Sony Ericsson W610-em van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 25, 2009 Author Share Posted Április 25, 2009 Egyetlen egy kérdésem van: DE MINEK???? Minek 12megapixel Azért mert monduk a Nokia holnap kidob egy 13 megapixeles készüléket, holnapután meg mondjuk a Samsung dob ki egy 14 megapixeles készüléket! Csupán marketingfogás, ez csak arra megy ki, hogy kinek nagyobb a megapixelek száma! Bár a SE aztállítja magáról, hogy nem áll be a megapixel hajszába, és ez eddig így is volt. Sokáig "csak" 3 megapixelesek voltak a készülékei, majd kijött egykét 5ös, majd egy 8as, most egy 12 megapixeles! Szerintem nagyon igéretes ez a mobil. Van benne minden finomság, Wifi, GPS stb. Bár sztem jobban tette volna a SE ha több időt szentelt volna a felső kategóriás telefonjaira, mint az alsó kategóriásokra! Mert sztem kicsit el vannak maradva a többiektől! Mondjuk régebben (úgy 5 évvel ezelött) még a SE csinálta a legjobb okostelókat, ott volt a P900i. de az régen volt! Robinho11: nem értem, hogy miért mondod, hogy kocc és törik. Dani: de ha Nokia logó lenne rajta, akkor elfogadnád nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Mert nagyon olyan a kinézete. Ez csak az én véleményem volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Nem kell mindenhez csapkodni és akkor nem lesz baja, hihetetlen... Minden telefon törik, kopik, karcolódik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Sziasztok! Szép kis telefon, jó kis telefon, olvastam is, hogy a procija, meg kb. minden benne egy erőmű, szerintem nagyon gyors lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts