larive Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 méret: 104.0 x 43.0 x 11.0 mm súly: 75.0 gr Képernyő: 262 144 színű Memória: 14Mb belső memória, be lehet bővítani(Memory Stick Micro?) Készenléti idő: 300óra Kamera: 4x-es Digitális zoom,1,3 megapixel Bluetooth: van A képeket, és a főbb információkat innen vettem: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w350i?cc=hu&lc=hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 9, 2008 Author Share Posted Július 9, 2008 Az ára 30000-40000Ft között van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 áááá nekem nagyon teccik eza teló... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 9, 2008 Author Share Posted Július 9, 2008 én is most gyűjtögetek rá, ha meg lesz leírom milyen ha valaki vett már ilyet írja meg milyen a pénz nem lenne gond, csak attól félek, hogy egy idő után az eleje kilazul, és magától kinyitótgat..........szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paXi Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Hali! Ilyen telefonom van! Az eleje sztem nem fog lazulni! Csak egy bajom van benne hogy nincs rajta videófelvétel:(! de különben egy nagyon jó telefon nekem nagyon bejön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petya27 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Hello! Én tegnap vettem egy ilyen telefont,szerintem baromira jó bár kicsit szokatlan a vékonysága a T100-as után.Kicsit becsapós mert,ha becsukja az ember az elejét akkor távolról meg nem mondaná senki,hogy az most telefon vagy mp3/mp4 lejátszó. A lényeg,hogy nagyon király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Hali! ha 20 ezer forintba kerülne, akkor azt mondanám hogy jó telefon... inkább mp3 lejátszó mint telefon! szerintem... Kamera: 4x-es Digitális zoom,1,3 megapixel <- manapság már majdnem minden telefonba 2megapixeles kamerát raknak, számomra érthetetlen hogy egy ilyen új készülékbe, miért csak 1,3 van. Memória: 14Mb belső memória, be lehet bővítani(Memory Stick Micro?) <- jaaa, hogy ókmenmobil, és alaból is cask 14mb...nah mindegy...bővíthető...1gb-ig, utána lassú... össz.vissz szerintem ez a telefon nem éri meg az árát...egy két hónap és 15rugóért lehet majd kapni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Hát nekem 2gb van benne és véletlenül se lassú. Egyetlen gondom az, hogy nem tudom, hogy miért nem látják a Java alkalmazások a Blúcuccot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Hali! jó barátom 5 hónapos iylen telefonjáról, most tört le az a hajtogatós bigyóó... hát igen, minőségi Sony... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hokiteve Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 hy hát én nem ajánlanám ezt a telot senkinek kb 1 honapja ilyet akartam venni aztán w880i lett belöle...azért döntöttem ugyhogy nem kell ilyen mert ahogy a nevében is benne van w350!! ez egy w300i 2.0-ás walkmannal és egy ujhegynyit jobb azaz 1.3 MPX-es kamárával...de nem jo telo sztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Az lehet, hogy ennyi, de van akinek nem kell több, mint nekem. Később én tervezek egy PDA-t, de addig ez megteszi. Legalább nem kell 2 kütyüvel tömnöm a zsebemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbalazs91 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Nem azért, de nekem majdnem egy éve van ilyen telóm és a nem tört még le a flipes része, sztem nem is fog. Szerintem teljesen jó mobil, egy bajom van vele, hogy nem lehet vele videót felvenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
emily_ Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 nekem is ilyen telóm van,most vettem és 15ezer volt a pannonnál.nagyon megérte és baromi jó mobil. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts