Jump to content
PirateClub.hu

Akik hisznek a mesékben...


hego
 Share

Recommended Posts

Miért van az, hogy az emberek elhisznek olyan dolgokat amelyekről semmiféle bizonyíték nincsen? A paranormal.hu oldalon (ez remélem nem reklám) már jópár napja csak..... "röhögök"... Sorra sorra mesélik el az elrablás történeteiket, (melyekben idegen lényekkel léptek kapcsolatba) és ezt igaznak tartják... Amikor az ember pedig bizonyítékot akar, akkor azzal jönnek, hogy nem akarnak engem meggyőzni... Pedig rendkívüli kijelentés rendkívüli bizonyítékot követel.

Link to comment
Share on other sites

Az embert 2 dolog jellemzi nagyon. Fél a magánytól és a haláltól.

Ezért keresi UFO-k és szellemek társaságát.

Minden ember szíve mélyén ha lát valami hihetetlent rögtön szellemnek gondolja. És mért? Mert tudat alatt szeretnéd hinni hogy van élet a halál után.

Az UFO-kat meg egyszerű megmagyarázni, félünk attól hogy egyedül vagyunk. Jó elhinni hogy van rajtunkívül egy teljesen más létforma.... most lehetnek Jedik, vagy Isten... ki minek hívja.

Amikor elmész a lámpa mellet és elalszik, nem jó érzés azt hinni hogy neked van valami különleges erőd? felsőbbrendű vagy? .. de. Aztán ha megvizsgálod rájössz hogy kiégett az izzó.

 

 

Logikus ész sem tud mindenre választ. Ezek a legjobb forrásai a paranormális hiteknek.

Link to comment
Share on other sites

Könnyű beszélni, ameddig van ember, aki csak akkor hiszi el, ha személyesen mutatnak neki egyet, addig lehet személyes tapasztalatokat mondani. Persze van egy csomó feltűnési viszketességes seggfej, aki miatt egy esetleges igazi történet hitelét veszti, de ez egy örök vita marad...

Csak nézzétek meg pl. a paranormál fórumot itt.

Egyik csaj olyan elképesztő hülyeségekkel áll elő, hogy az hihetetlen (a szerepjátékokban használt lényeket állítja be igazinak)

De pl. haverom gömbvillámot látott, másik alienekkel találkozott, és lehetne sorolni csak a közelemben lévők történeteit, akik egyáltalán nem hisznek az ilyesmikben, és mégis ilyesmi történt velük... Volt barátnőm rendes szellemmel találkozott a szobájában, másiknak meg szó szerint kísértetlakta a háza (megyünk is nyáron kipróbálni, milyen az, ha egy kísértet jön szembe amikor pisilni mész :D amúgy nem hiszek a szellemekben, nem találkoztam eggyel sem, mégis kíváncsi vagyok rá)A saját történetemet már nem is mesélem... Szóval lehet jönni mindenben a szkeptikussággal, de pl. lefényképezni elég nehéz, és rennngeteg a kamu kép, ami idegesítő, hogy ytube és egyebek tele van mindenféle kamu videóval... Akkor az ember hozhatja az iagazi videóját, akkor is megtalálják azt, hogy itt látszik hogy kamu, meg ilyenek... De nehéz szelektálni :( Meggyőzni meg nem lehet :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...