Bundi10 Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Sziasztok. Gondolom nem én vagyok az első akit foglalkoztat ez a kérdés. Sokfélét hallottam már, meg sokszor teszteket is végeztem, de hitelesnek mondható észrevételeket, eredményeket sose kaptam, tapasztaltam. Szóval aki tud tudományos választ, esetleg látott egy olyan Brainiac vagy Mythbusters részt ahol foglalkoznak a kérdéssel, kérem ossza meg velünk!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi01 Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 huhh de gumiszoba topic:P Sztem felfele mert meleg gáz xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 a hőmérséklete nem mérvadó! fontosabb a sűrűsége! ha nagyobb a sűrűsége mint a levegőé akkor lefelé, ha kisebb akkor felfelé. én a lefelére szavazok, de ez csak tipp! egyébként elég furcsa hogy ezen jár az agyad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Ezt a videót láttátok már? Ezen jól látható a mozgása! http://youtube.com/watch?v=P1S9t8XFcOA&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts