fcboglar Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Az lenne a problémám hogy megkaptam a south park mind a 10 évadját,és két hangsávos,angol és magyar.Namármost,odáig eljutottam hogy mindenhol a virtualdubot ajánlják,hogy azzal "tök tuti Egyszerűen csak ki kell törölni" a nem kellő hangsávot!Na de részemről ez nem olyan eccerű...Gőzöm sincs róla hogy hogy kell csinálni.Ezért kérném a segítségeteket,vagy azt hogy ajánljatok vmi másik progit amivel le tom törölni a nem kellő hangsávot!Az sem baj ha szájbarágósan mondjátok:PSegítségeteket előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7próbás Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 VirtualdubMod-->Streams-->Stream list, az angol hang disabled, majd a magyar hangra jobb klikk és full process, majd igy Save. A megfelelő kodekok fent legyenek a gépeden! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fcboglar Posted Február 6, 2008 Author Share Posted Február 6, 2008 Hát nagyon szépen köszönöm a segítséged.Vmire jutottam bár ha ugy csináltam ahogy mondtad,akkor a 185 megás filmből csinált 21 gigásat.Na ez most miért van?:PVagy most mit csinálljak be kell állítani még vmit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Video-->Compression...-->Itt kiválasztasz egy codecet és Ok-zod. Divx vagy Xvid codecet ajánlom (én utóbbit szoktam használni). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 leírná valaki ide hogy ha magyar a VirtualDub akk hova kell menni? köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts