ZTamás Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Valaki meg tudná mondani hogy pontosan melyik mappában vannak a PS 10 nek a betütípusai? (fonts) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 a photoshop a windows betűtípusait használja... ezek pedig a "C:\WINDOWS\Fonts" mappában vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Január 15, 2008 Author Share Posted Január 15, 2008 Valami más mappában kell még lennie mert egyik képemnél azt irja ki hogy a megnyitáshoz le kell cserélni a betütipus, pedig megvan csak nem tudom hova kell másolni! Hiába másolom oda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 figyelj... minden alkalmazás, ami a windows alatt fut, az a windows/fonts mappából tölti be a saját betűtípusait, ha újakat telepít, akkor azt is oda teszi... szerintem amire te gondolsz, az az, hogy egy psd-ben a szöveg rétegnek olyan a betűtípusa, ami nincs telepítve a gépedre, és ez okozza az anomáliát. a megoldás az, hogy megkeresed ugyanazt a betűtípust, és telepíted. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Január 15, 2008 Author Share Posted Január 15, 2008 Igen ez így is van ahogy leírtad! Nekem az a bajom hogy van egy képem ami olyat tartalmaz ami nincs fenn elméletileg, de viszont van egy mappám amiben elvileg megvan minden font. De amikor berakom őket az általad is irt mappába néhánynál azt írja hogy nem telepíthető vagy valami ilyesmi. És lehet hogy pont ez az egyik. Ezt nem tudom! Szerk: Találtam olyat hogy telepíti amit megadok neki. Ott hozzáadtam az összeset, és néhányra azt írta most hogy már létezik, szóval szerintem most már jónak kell lennie! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 amit mondtál, az valóban előfordulhat. mármint hogy nem telepíthető. nekem is kidobál néha ilyen hibaüzenetet, csak ötletem sincs, hogy mitől lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Január 16, 2008 Author Share Posted Január 16, 2008 Nem sikerült megoldani azért köszi a segitséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts