Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kaká nem Beckham helyére jönne... ez marhaság... Ha jön Kaká, akkor reyes vagy Robinho megy át jobbra! Persze ha nem hoznak vkit...

 

A védekező rész a középpályánkon pedig úgy jó ahogy van, esetleg egy olyan játékosra lenne szükség, mint Xabi Alonso! Szabarúgásai életveszélyesek, hátulról tud szervezni is és jól védekezik... én még amikor a Liverpool lecsapott rá azelőtt mondtam, hogy EL KELL HOZNI a Sociedadból... ez lett belőle.

 

Az a mertezacker pedig jó lesz Metzeldernek is... nem mindegy :D

 

Csak Chivu nem menjen a Barcába!!

 

Én személy szerint mást nem is vennék már a nyáron, csak Kakát... A Milannak pedig egy rekord összeget oda kell dobni aztán csá. Pénz az van, abból hiba nincs. Ha valami jó kis spílert meg jó áron el tudnánk hozni csak örülnék.. Pl. heinze szerintem megérné. Tapasztalt, jó játékos. Ha nem jön sincs baj, mert balra ott van Torres, Marcelo. De azért jöjjön :D

 

Jó lesz ez a csapat...

Link to comment
Share on other sites

Sztem tudjátok de azért meg osztom veletek....

 

 

 

Michael Laudrup is esélyes a Real Madrid vezetőedzői posztjára amennyiben a királyi gárda vezetői a héten úgy döntenek, hogy szerződést bontanak Fabio Capellóval.

 

 

 

A klub vezetői várhatóan még a héten eldöntik, hogy bizalmat szavaznak-e Fabio Capellónak a következő szezonban, vagy új szakvezető után néznek. A hírek szerint utóbbi kimenetelre van nagyobb esély, az azonban egyelőre nem tiszta, ki lehet az olasz szakember utódja.

 

Az első számú jelölt a Getafénél edzősködő Bernd Schuster, ám egyelőre úgy tűnik, a német szakembert nem lesz könnyű kivásárolni szerződéséből, ezért a Real elöljárói felkészültek egy B-tervre is, amelyben szerepe lehet a klub egykori futballistájának, Michael Laudrupnak. A dán szakember legutóbb a Bröndby együttesét irányította, az elmúlt egy évben azonban nem vállalt munkát, vagyis kipihenten kezdhetne el dolgozni a madridiaknál. A múlt héten a Recreativo Huelva vezetői keresték fel Laudrupot, ő azonban nem vállalta a felkérést, mert mint mondta, egy nagyobb kihívást jelentő feladatot szeretne magának.

 

(samsungsport.hu)

Link to comment
Share on other sites

most mindenkinek le esik majd az álla....nem csak Saviola a kiszemelt a Rel Madrid csapatához!!!!

 

 

 

 

Az elmúlt szezonban bajnoki címet szerző királyi gárda Ruud van Nistelrooy pótlására szemelte ki magának az Inter brazil csatárát.

 

 

 

Nistelrooy sérülése miatt a következő szezon elején biztosan nem állhat a madridiak rendelkezésére, a spanyol együttes ezért olyan támadót keres, aki pótolni tudná a holland gólvágót az idény kezdetén. A fővárosiak már felvették a kapcsolatot az Inter elöljáróival, akik nem gördítenének akadályt a futballista távozása elé, amennyiben megfelelő ajánlatot kapnak, megválnak a braziltól.

 

Az olasz bajnok elsősorban csereüzletben gondolkodik, ezért a megbeszélések során elsősorban Antonio Cassano és Mahamadou Diarra esetleges szerződtetése volt a téma, a Real elöljárói azonban egyelőre nem döntötték el, hogy megéri-e a fenti két játékos valamelyikének átadása Adrianóért cserébe.

 

Link to comment
Share on other sites

A Real Madrid vezetősége a mai elnökségi ülést követően bejelentette, hogy Fabio Capellót felmenti a további munkavégzés alól. Az olasz szakember tavaly nyáron vette át a blancók irányítását, és bár az új játékrendszer miatt eleinte sok kritika érte, és a csapat a BL-től is idejekorán elbúcsúzott, végül elhódította Raúlékkal a bajnoki címet. Az elöljárók egyhangúlag voksoltak az edző menesztése mellett.

A klub hamarosan megnevezi azt a személyt, aki a szakember helyére lép a királyi gárdánál. Szinte borítékolható Bernd Schuster érkezése. (nb1.hu)

 

Szerintem hülyeséget csináltak ha tényleg elküldték... A végére már összeállt a csapat, megnyerték a bajnokság is... nem értem. Del Bosque-t is elküldték mert "csak" bajnokságot nyert akkor a Madrid... aztán majdnem 4 évig nem nyertek semmit... ha ilyenek a vezetők akkor megint megérdemelnék, hogy ne nyerjenek egy ideig mert szerintem ez szemétség volt Capelloval szemben

Link to comment
Share on other sites

Szal kirúgták.. Hát igen, aki nemtud 1 év alatt mindent megnyerni, azt elkűldik, nehogy má véletlenül maradjon még egy évet, h kicsit még rendezze a csapatot, h. nyerjen pl. egy BL trófeát.. aztán majd jön a Suszter és majd ő megnyer mindent.. (szerintük). pff..:S:S

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...