bandoo Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 a Hajdú féle dogákat lehet A/B dolgozatfüzetet venni könyvtárban. De ez offos nagyon.. És a dogákat pedig a tanárok állítják össze általában. de hogy on is legyen: (idióta osztálytársam dogája: Ki vezette ki a nagy világválságból az USA-t? Adolf Hitler) no comment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy16 Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 Sziasztok egy általam íródott dolgozat a vége az izgalmas. Természetesen direkt írtam le ezeket a baromságokat A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 Nagyon jók! Már hallottam ezeket régebben is, de jó volt újra elolvasni őket. Osztálytársam belegabalyodott a mondanivalójába, és "Engem nem fog senki befolyásolni" helyett "Engem senki sem folyásolhat be" összetételű mondat szalad ki a száján üzleti kommunikáció óra kellős közepén xD A tanár egy kicsit furcsa fejet vágott, ahogy meghallotta, a diákság meg szakadt a röhögéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 Vannak jó kis alkotások, bár némelyik ismerős volt kissé. Ilyenkor van az, hogy hogy a tanár szeme nyúlik mint a csigának. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts