SunFighter Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Sziasztok! Mulatós-Retro-Pop-Disco-Prog-Goa-Rock, csak lazán! Vélemények, kritikák, ötletek, hogy a legjobbak legyünk http://lazaradio.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 ne legyen mulaós, és lehetőség szerint napjaink legfrissbb slágerei is legyenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunFighter Posted Augusztus 17, 2007 Author Share Posted Augusztus 17, 2007 Ha hiszed, ha nem, a mulatós (discósított népzene) blokkunk a leghallgatottabb. Minden stílus van, csak épp akkor kell rákapcsolódni, amikor az általad kedvelt zene megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 én egyszer hallgattam kívánságműsort... na ott alig hallottam újakat, de rengeteg mulatós,amiket nem, hogy nem élvezek, de kínonba röhögök. de ha ez kell a népnek, akkor ez kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunFighter Posted Augusztus 17, 2007 Author Share Posted Augusztus 17, 2007 A kiviműsor a hallgatók izlésvilágát tükrözi, ilyenkor szoktuk azt mondani, te szerkeszted a műsort, mivel a kérésekkel te állítod össze az adást. Nehéz dolog mindenki izlését egyszerre kielégíteni, főleg úgy, hogy egy csatorna van és ott minden. Bár épp ezért, hogy minden, mindenki találhat magának megfelelő részt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 oké, értem. akkor megvan az első rádió, ami mulatóst játszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunFighter Posted Augusztus 17, 2007 Author Share Posted Augusztus 17, 2007 Nem nem az első, vannak kimondottan csak mulatós csatornák, igaz nem sok, de van. Ha elmész az oldalra ott van a műsorrend, abban benne van melyik nap, mit hallgathatsz Esténként inkább a keményebb vonal (goa, rock, hardtechno), napközben a lájtosabb zenék (mai, 90-s évek, mulatós, funky stb). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 jólvan, majd belehallgatok, kívéve a kívánságműsorba Aztán Rihanna új száma legyen meg XD na halee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts