Jump to content
PirateClub.hu

BTimea85

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by BTimea85

  1. Értem, de a helyzet az, hogy ez a honlap édesapámé. Először tesómat kérte meg,hogy készítse el neki. De ő már nagyon az elején elakadt. Én akkor még nem sokat értettem hozzá, bár nem mintha most többet értenék. Na szóval a tárhelyet ő választotta, úgy látszik nem sok sikerrel. Azonban a helyzet most az, hogy hirdetésekben, ill. névjegykártyán, meg különböző helyeken már ez a honlapcím van. Ebből kifolyólag megváltoztatni szerintem nem érdemes. Esetleg úgy, hogy egy másik fizetős tárhelyre feltöltve a honlapot, a mostani lapról mutasson egy link arra. Ez lehetséges? Akkor talán több eséllyel dobja ki a google a találatai között?

     

  2. Hello.

     

    Először is leszögezem, hogy nem értek sem a html szerkesztéshez, sem php-hoz, annak ellenére, hogy elég sok ezzel kapcsolatos fórumot és könyvet átnéztem.

    Készítettem egy oldalt nvu-val, ingyenesen letöltött weblapsablonnal. Kicsit átalakítottam,de persze még messze van a jótól. Ingyenes webtárhelyre feltöltöttem (atw). Aztán törölve lett valamilyen okból. Ha rákerestem a kulcsszavakra, a google az első találatok között hozta le.

    Most újra feltöltöttem, és a google már nem találja az oldalt, akármilyen kulcsszóra keresek rá.

    Nem értem, nem tudom, hogy mit rontottam el. Ha valaki tud, legyen szíves segítsen.

    Ezenkívűl én úgy érzem, hogy még pár dolog hiányzik az oldalról. Nem ártana kicsit feldobni ezzel-azzal. Építő jellegű kritikákat, észrevételeket várok szívesen mindenkitől.

    Az oldal címe: www.boricsbela.atw.hu

     

    Előre is köszi!

     

×
×
  • Create New...