Jump to content
PirateClub.hu

coollaca

Veterán
  • Pontszám

    124
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by coollaca

  1. A Prison Breakot ha nem huznak ennyire el (ami mar elegge unalmas h reszenkent halnak meg az emberkek) akkor arra szavaztam volna de igy a Hosok nalam a nyero!! Ja csak egy megjegyzes: Haveromek kb 8-9 szer neztek meg az elso evadot (PB) de a masodik evad kozepetol 1 reszt sem neztek meg :P

  2. Hat volt nekem Samsung D900 is, Nokia N73 (mind 3MPX)is de este olyan kepeket csinaltak majdnem mint egy vezetekes telefon :P A K800-nak viszont ossze merem hasonlitani az esti kepeit meg digitalis kamerakeval is (nem kell a legszuperebbre gondolni eppen)!! Es ugzan ey a helzyet a TE ev telefonod vs a K750 kozt is!! Ugyhogy kovetkezokor amikor velemenyt irsz azelott TE hasonlitsd ossze a telefonokat ne holmi hulyesegeket olvass ossze s az utan beszelj!!

    UI: Bocs a fellangolasert :P:D

  3. En is a PS3-ra szavaztam de: "A Nintendo Wii videojáték-konzolja legfőbb piacán, Japánban is vereséget mért a konzolok koronázatlan királyának szánt Sony PlayStation 3-ra.

     

    Az elmúlt hónapban az előbbiből mintegy 251 ezer, míg az utóbbiból csak valamivel több mint 45 ezer kelt el, ami nagyon rossz hír a Sonynak. A Wii konzol különlegessége mozgásérzékelő képessége, ami átviszi a játékos valós mozdulatait a gépen futó programba. Április végéig mintegy 6 millió darabot adtak el belőle a konzol tavaly novemberi bemutatkozása óta, amivel világszinten is fölényesen veri a vele lényegében egy időben piacra került PlayStation 3-at.

     

    A Nintendo stratégiájának lényege, hogy könnyen kezelhető berendezésein egyszerűen játszható játékokat kínál, amivel a megszállott játékosok szűk táboránál jóval szélesebb körben teheti vonzóvá a videojátékokat. A PlayStation 3-nak úgy kell versenyeznie a Microsoft Xboxával, illetve a Wiivel, hogy az előbbi ára 300 dollár, az utóbbié 250, míg a PS 3 500-600 dollárba kerül. Ezt a benne foglalt Blu-ray berendezés indokolja, ennek megszerzése azonban nem feltétlenül éri meg a vevőknek."

  4. Öö.. Bocsi, de ha megnézed az aláírásomat, van némi fogalmam a procituningról :)

     

    19325459250.png

     

    Nekem majdnem olyan gepem van mint neked : AthlonX2 3800+, 2x512mb RAM DDR2 800, BFG 7600GT OC, Seagate 250Gb 16mb buffer....

    Azt akarom kerdezni te mivel huztad fel a ramokat, s a processort, mert biosbol csak 15%-ig tudod huzni a procit ugy tudom, a ramokat meg nem ertem!!

    A videokartyat pedig sima nVidia driverrel!!

×
×
  • Create New...