Jump to content
PirateClub.hu

iceman_89

Veterán
  • Pontszám

    135
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by iceman_89

  1. És érdekes még sem panaszkodik senki hogy mért nem nyekem le!!!!!

     

    Mert szeretnek annyira h ne várják el tőled, pedig hidd el nekem h szerintem minden férfi vágyik rá úgy mint én is, és én "se mentem bele" soha b.nőmnek a szájába, de nem is várom el tőle h megtegye. És ennyi.

  2. vodka + cukor + tej ----> nagyon sokan nem szeretik, sőt egyenesen undorítónak tartják, de egész jó

     

    És ezt milyen arányban kevered? Vagy szimplán egymás után? Mert szívesen megkóstolnám, mert hát a favorit a vodka és a sör :D

  3. SÜNN! (van a neten egy program is, leteszi magát a tálcára,és, ha ráböksz, elordítja magát,hogy SÜN!)

     

    Itt a progi ha valakit érdekelne:

     

    http://rapidshare.com/files/263245648/suntray.exe

  4. Hát mi ezzel úgy vagyunk h olyankor b.nőm sokkal jobban kívánj de akkor se megy bele és hát megértem mert nekem se lenne úgy hozzá nagyon kedvem. Így hát marad a farkas szex <_< (mint tegnap :D )

  5. Hát srácok én nemmel szavaztam, de nem azért mert rossz pilóta lenne a Hamilton, hanem azért mert h mindenki istenítő h ilyen jó meg olyan jó pedig szerintem egy szemmel sem jobb mint pl: Raikönnen vagy Alonso ahogyan azt ti is írtátok, hanem csak a McLaren most össze tudott tenni egy ütős kocsit. Meg az a kijelentés h ő 8X-os világbajnok lesz hát az én nagyon kétlem(és akkor ez nem nagyképűség?). Meg azért is kapott tőlem nemet mert h azt hangoztatták nagyon sokszor h milyen szegény családból származik, hát azért ez is kétlem mert a McLaren vezetője(hirtelen nem jut eszembe a neve :D ) mindig mögötte állt, szal. annyira szegények csak nem lehettek.

  6. Nahhh helló emberek!

     

    Nem láttam ilyen topicot és gondoltam csinálok egy ilyet. Ide olyan vicces/cikis sztorikat várnék ami megesett veletek vagy valamelyik haverod mesélte vagy mit tudom én, szex előtt/közben/utána :D Hát írok én is egyet ami múlt pénteken esett meg velem és b.nőmmel. Az volt a lényeg h itt voltunk nálunk és nem volt itthon senki hát mi egymásnak is estünk ahogy kell :D Én már kigombolt nadrágban meg felső nélkül feküdtem félmeztelen csajomon és hát egyszer csak anyu annyit szolt h jah bocsi :D :D :D :D :D Mert én annyira lusta voltam már h áhhh úgyse jönnek haza egy jó ideig és még arra se voltam képes h a szoba ajtót bezárjam :D Hát a menet az elmaradt de én annyit nevettem szegény csajos meg teljesen elszégyellte magát :D :D Nah valami ilyesfajta sztorikra gondolok :D

×
×
  • Create New...