Jump to content
PirateClub.hu

cccc

Veterán
  • Pontszám

    45
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by cccc

  1. Trolin,villamoson még nem ültem. Még nem is láttam olyat élőben.Vidék rulz. xD

    Buszmegálló : Dohányzók,akik fejmagasságban fúják az arcunkba a füstöt,és nem érdekli ha a kisgyerek szívja be mellette.

    Péntek,11-15 óra.Kollégium zárás,mindenki hazatódul. A sofőr nem nyitja ki a táskatartórészt. Sok hülyegyerek nem veszi le a hátáról a táskát,és "hátul még van hely,menyjenek már hátrébb",és az arcodba nyomja... (rosszabb esetben arcon csap vele,vagy egy ülő embert talál homlokon.)

    Lányok aki megáll,mert a barátnőivel trécsel,de a többszöri felszólításra sem megy hátra. Az emberek alig félnek el mögötte de neki ez nem baj. Valamikor HÁROM busz elment előttünk,mire felfértünk!!! 3 órát vártunk egyhelyben,összetorlódva,mert mindenki fel akart jutni a következőre.

    Miért nem tudnak egy korhadt csuklós buszt indítani? Inkább 2 "pótlóbuszt" küldenek,de ott is már az ajtóban állnak. röhejes. Télen az 1000 éves ikaruszban szét lehet fagyni,huzat van,nyáron meglehet sülni.

    A metróval nincs bajom eddig,csak egyszer utaztam vele.

  2. Mikor a wc-hez ért,előugrott a klotyómanó,de a süni nem akart vele römizni,és kiment a szabadba,de a klotyómanó vészjóslóan követte őt,és elővett egy döglött békafejet háta közepéből...

  3. Elviselhetettlen légkondi vagy,ventillátor nélkül. Mivel egyik sincs,marad a szúnyoghálós ablak. Kint meg meglehet sülni. :(

     

    Mi a véleményed,azokról a szülőkről,akiknek a gyereke a tv-n nő fel?

×
×
  • Create New...