Jump to content
PirateClub.hu

[uRly

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by [uRly

  1. Az a baj hogy a csajok fele plázaribanc és az ilyen rózsaszín pólós egyszál bél csirkelábú impotens de a papi vett neki motort meg kocsit meg saját háza van típusra buknak. Aki értelmes mély lelki adotságokkal rendelkezö okos erös emberek meg labdába se rugnak. Hánynom kell amikor légyszemü óriásszemüveges csontvézna tagokat látok plázaribancokkal. De mindig megnyugtat hogy olyan is kell mert így van egynesúly a világban.

     

    Ez volt a biztatás. Legyetek ti is helyes vékony fiukák legalább 2x akkora napszemcsivel mint a fejetek és legyen rajtatok valami nöies (rózsaszín karszalag és póló alap!)

     

    Szerencsére jópár csak ugyan így hány az egésztöl és nem feltétlenül a prolik. A barátnöm elegáns nöies és kihívó is tud lenni de ribancosra sose vette a formát. Igaz nem is nagy discoörült jobban szereti a kulturált szórakozást a turmixnál. Most rhatnám hogy tisztelet a kivételnek de mély érzelmü lányt még discoban nem láttam ha mágis lenne akkor automatikusan bocsánat.

     

    ezzel én is egyet értek... mondjuk egyre nehezebb rendes lányt találni, s ez forítva is igaz...

    mondjuk nekem sem egyszerű dolgom van, mert nem szeretnék plázacicát, meg olyat aki cigizik, iszik, olyan bulikba jár ahol ugy leissza magát hogy azt sem tudja fiú e vagy lány....és az alapdolgok meglegyenek, kedves, szerető, hűséges stb...

    persze amit elvárok megpróbálom én is visszadni.... s nem is iszom nem cigizem, és még a hülyealkoholistákkal teli bulikba se járok.... s nem találok egy rendes lányt... azaz van egy vele msnezem.. hová fajul a világ?

    akik rendes kapcsolatot szeretnének, ezok elbujhatnak a béka segge alá, mert az a menő hogy hány csajt dugtál meg a hétvégén meg stb, meg hány pasival smároltál... mi rendesek elbújhatunk

×
×
  • Create New...