Jump to content
PirateClub.hu

harkhon

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by harkhon

  1. Sziasztok!

     

    Bocsi, hogy még egyszer leírom ezt de még azóta sem tudtam megoldani a problémámat és remélem, hogy ezúttal esetleg lesz vkinek egy épkézláb ötlete :o

     

    Lenne egy igen fura problémám, mégpedig, szerintem semmi szokatlant nem csináltam[hátha fontos épp a ccleanert futtattam a baki előtt] szóval valahogy a betűstílusom megváltozott, vagyis talán maradt a régi, de van ami félkövér lett, főleg a menük , és az alkalmazásokban pedig dőlt, pl.: firefox, bsplayer, winamp,tcm...szal minden alkalmazásban

    Végülis meg tudnám szokni ha muszály lenne, na de csak vissza lehet állítani az alapra, és próbálkoztam már 1-2 dologgal de hiába :( :S

     

    Köszönöm szépen és remélem , hogy tudtok segíteni.

     

    P3dr0

  2. Sziasztok!

     

    Lenne egy igen fura problémám, mégpedig, szerintem semmi szokatlant nem csináltam[hátha fontos épp a ccleanert futtattam a baki előtt] szóval valahogy a betűstílusom megváltozott, vagyis talán maradt a régi, de van ami félkövér lett, és az alkalmazásokban pedig dőlt, pl.: firefox, bsplayer, winamp.

    Végülis meg tudnám szokni ha muszály lenne, na de csak vissza lehet állítani az alapra, és próbálkoztam már 1-2 dologgal.

     

    Köszönöm szépen és remélem , hogy tudtok segíteni.

     

    P3dr0

  3. Üdv!

     

    Nekem is a hanggal lenne bajom, igaz nekem van de halkabb, mint ezelőtt, nemtudom, h az os-től vagy a drivertől függ-e? :o ja nekem is realtek em van, eddig meg xp-t használtam, 2 napja raktam fel a win 7 et de nem találtam az xp-s hangerőszabályzóhoz hasonlót [gondolom nincs is] abban volt olyan h speciális beállítás és ott ha kivettem a pipát akkor hangosabb volt [lehet ez csak notin volt így]

     

    Szal remélem nektek van valami ötletetek :blush: ha hülyeséget kérdeztem akkor tekintsétek tárgytalannak.

     

    Előre is köszi

     

    by.: P3dr0

     

    egészség&térerő

     

  4. Segáááz, segítünk ha tudunk. Most hirtelen ezt találtam, itt a 60. részig van fent most. De ha jól emlékszem, akkor most csak a 84ig lesz szinkronizálva.
    http://www.endlessanime.hu/Videok/bleach+magyar+szinkron/oldal:4

     

     

    Hát halli szerintem is nagyon brutál lett ez a filler. Ebből hogy fognak kikeveredni...:D Majd persze jön megint Ichigo és valamit alkot ahogy az egyik címből is látszik :lol:

     

     

    köszönöm szépen!

  5. Sziasztok!

     

    Bocsi, ha ilyet nem kéne itt kérni, vagy volt, de akkor elsiklottam felette :S :o, de érdeklődnék, hogy nem tudtok-e olyan oldalt ahol szinkronosan le lehet tölteni? :o eddig 51 részt láttam amugy szal a továbbiak kellenének :)

     

    Előre is köszönöm.

     

    P3dr0

  6. És ha eljön hozzám egy TRex és Hamlet....akkor lesz ám dinom dánom

     

    A székely ember szánt a mezőn, egyszer csak lóhalálában szalad hozzá a fia.

    - Apám, apám, jöjjön gyorsan, édesanyám felakasztotta magát!

    - Engemet?!

     

    Két ember elmegy egy cirkuszba. Először bemennek egy kártyajóshoz, ám mielőtt az bármit is mondana, egyszerűen kiröhögik. Aztán bemennek a tenyérjóshoz, de mielőtt az bármit is mondana, szintén kiröhögik.

    Ezután bemennek egy üveggömb-jóshoz, ám mielőtt az bármit is mondana, kiröhögik.

    Mennek hazafelé, mire megszólal az egyikük:

    - Hát, ma is jósokat nevettünk...

     

    kb. ennyi :o

×
×
  • Create New...