Jump to content
PirateClub.hu

zplleo

Veterán
  • Pontszám

    53
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by zplleo

  1. Az sem rossz egy 50estől, végülis nem mehetne többet 45nél :D:lol:

    ki volt az a hülye aki ezt kitalálta...pff

    a haveromnak van egy F12 50es malája ami most kábé 85 körül megy...talán 90-nel, ez elég jó!...dehogy mitől megy "ennyire" azt nem toom, mert elvileg csak egy Gianelli sportkipu van rajta, ami hát nem a legjobb! am sztem annak a motornak elég komoly karbi gondlyai vannak, sokat fullad, meg nagyon fura hangja van...

    nekem elég ez a 80, persze nem lenne bajj ha többet is vinne!

  2. ez jó turi :D

    nekem ez a favorit:-chuck norris elszámolt végtelenig...kétszer :lol

    -chuck norris nem alszik, chuck norris vár :D

    -chuck norris nem borotválkozik,ő arcon rúgja magát.

    -Sok ember hord Superman pizsamát. Superman CN pizsamát hord.

     

    hehe...ezek mindent visznek!!! :D:D:D

    am köszi...volt egy-két fájdalmas újdonság :lol:

     

  3. Köszönöm az infót! Hasznos lesz, de semmiképp nem szeretnék használtat, még akkor sem,ha kevés kilóméter van benne! azért köszi!! szerintem venni fogok egyet, de először mindenképp összekaparok egy Z elemre valót, mert az ocsmány a gépemen! aztán jöhet szóba bármien belső tuning.

     

    a te géped most mennyit megy?

     

  4. köszi! :)

    most egy varión gondolkodok, a tesóm azt mondja teljesen felesleges az én gépembe,(azt tudni kell, hogy a motoromat nem szeretném agyontuningolni, csak egy kicsi-gyenge tuningot akarok belenyomni, ami olcsó, és jól növeli a motorom teljesítményét{kábé 10km/h is megteszi},de mindezt úgy akarom, hogy a mociba ne tegyen kárt!) mert hogy az úgy érné meg - úgy lenne érezhető teljesítmény-növekedés - ha mást is dobnék bele, pl:kipuff. azt meg nem szeretném, mert most nem sok pénzem van. ám egy malossi vario aszem megvan 17 rugóból...és sokak szerint megéri, de én szeretném ha a gépem épp maradna, tehát nem kéne minden sziré-szaré szerelőhöz vinnem, mert akkor inkább maradjon így.

    szóval az lenne a kérdésem, te mit gondolsz, megérné egy gyári(kiválló! állapotú)mociba betenni egyet? vagy ha nem, akkor mit ajánlanál?

    köszi ;)

  5. 15. Merre tolja ki a havat a hókotró az alagútból? [[[mit keres azalagútban hó?]]] JóVaN

     

    ez nagyon cooool :lol:

     

     

    17. Miskolcon egy bolton: NONSTOP NYITVA 6-tól 20: 00-ig! Akkor most mi van?

     

    ilyen nálunk is van! kivan írva a boltra hogy nonstop, meg amúgy éjjel-nappalinak hívják, és a tulaj 7/30 tól 20/00-ig tart nyitvaXD :D idiot. ja és akkor sincs mindig otttXD :lol:

×
×
  • Create New...