Jump to content
PirateClub.hu

Atka-manó

Veterán
  • Pontszám

    68
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Atka-manó

  1. 2 hours ago, tyll said:

    Remélem mindenkinek megoldódott a letöltési problémája.

    E.M. Forster: Szellem a házban

    A már életében klasszikusnak számító angol írónak ez volt a negyedik, a kritikusok szerint a legjobb regénye. Ismét életre kel az Edward-kori Anglia. A történet középpontjában két család áll. Egyrészt a dúsgazdag Wilcoxék: Henry, a hűvösen charme-os vállalkozó, és beteges felesége, Ruth. Másrészről a művelt, érzékeny Schlegel kisasszonyok, akik intellektuális lelkivilágukat a londoni teaszalonokban élik. A két életforma között és alatt Leonard Bast, a Helen Schlegel védőszárnyai alá került fiatal hivatalnok tengődik, a kisember, aki a kultúra világába vágyakozik, de akit a wilcoxi könyörtelenség és a schlegeli könyörület egymással versengve tesz tönkre. A könyvből 1992-ben készült film Emma Thompson, Anthony Hopkins, és Helena Bonham Carter főszereplésével.

     

    
    https://mega.nz/file/YsNCSSwB#FHLY-kJb8Vgh3y1CDdOoWmp7ILhkvL1xo0vCNwhBQuY

    covers_145369.jpg?1395399280

    Sajnos nem! reCatcpha v3-al ilyen oldalról nem tudok letölteni. =(

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. 16 hours ago, ementalisajt said:

    Üdv. és Bocsi, hogy beleszólok, de nálam a MegaSync program fut, és nemhogy Captcha-t nem kapok, de előbb tölti le a kis könyveket, mint a Mega webes felülete egyáltalán kijelezné a letöltés elkészültét. Mindeközben pedig töltök is fel a Megára. Érdemes lenne kipróbálnod, hátha segít.

    A másik, a Mediafire ugynúgy kér Captcha kitöltés, volt aki jelezte nekem, viszont Chrome böngészőben két kiterjesztés fut, az Abblock és az AdBlocker Ultimate, párhuzamosan, így ha mástól töltök le, nem a saját fiókomból és nem vagyok bejelentkezve, akkor sem kér semmit, simán klikk a letöltő gombra és már jön is. Mindkét kiterjesztés ingyen letölthető a Web Store-ból.

    Remélem másnál is segít valamit.

    Köszönöm! Próbálkozom.

  3. 9 hours ago, tyll said:

    Ha beillesztetted és kijelölted a linket, akkor a smile-i mellett levő két kifelé álló csőrre kell kattintani, majd megvárni amíg az oldal betölti, aztán a submit-tel elfogadni. Egyébként gratula a munkádhoz, biztos nagy meló lehetett gatyába rázni.

    Tag.jpg

    Corinne Hofmann - 01. Afrikai szeretők

    http://www.mediafire.com/file/ryxujm11gqsqbfn/Corinne_Hofmann_-_01._Afrikai_szeret%C5%91k.pdf/file

    Köszönöm tyll a jó tanácsot, no meg a munkáidat!!!!

    • Like 1
    • Thanks 8
  4. On 2/11/2020 at 6:34 PM, tyll said:

    Ezért írtam azt, hogy nem az én könyveim, így a jó minőséget nem tudom garantálni.

    Sehol sem találtam meg jól feltéve az első részt. Fogtam hát magam és átjavítottam az egészet. Már mint a "vonalkódokat" kitörülgettem belőle. Lenne még bőven javítani való, de így már élvezhető. Ráadásul jóval kisebb lett a file. A végére bebiggyesztettem az írónő fotóját. Feltettem a MediaFire oldalra! Sajnos nem tudom milyen TAG-ek közé kell betenni, hogy megoszthassam, mert az adminok leveszi, a fejem, ha csak simán ide teszem.

    Corinne Hofmann - 01. Afrikai szeretők c könyvről vagyon szó.

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...