Jump to content
PirateClub.hu

Speedo

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Speedo

  1. Nem értem ezt, akárhányszor rendeltem Budapesten pizzát mindig a legnagyobbat kértem és kihoztak egy 32 cm-es valamit ami itt nállunk maximum normál pizza méretben tudnának eladni... Ebben a hírdetésben is Nagy pizzaként van feltűntetve, nemtudom hogy vagytok vele, de 1 ember simán megeszik egy 32cm-es pizzát, nállunk a nagy pizzák 54 - 62cm-ig mennek és ezek tökéletesek egy házibulira, vagy egy családi vacsorára. Tudom lehet rendelni többet, de aki nem tudja h csak 32cm az úgy járt és éhesek maradnak legalább a következő kiszállításig.

  2. Thx, de nem kell agódni nem lesz lemásolva az oldal mert osztályfórum lesz szal teljesen más témával ! Rackteam nemtom milyen magyarosítást töltöttél le mert nekem mindent kivétel az admin menü szépen lefordított ! Jah és te hova raktad fel a fórumodat ?

  3. Hello nemrég raktam fel ezt a fórumot de az admin felület belépésénél mindig végtelen ciklusba megy azzal, hogy el akarja tüntetni az @TW-s reklám csíkot, header() függvényre gyanakszom, de nem jutottam semmire és ez már igen idegesítő mivel nagyon nehez tudok csak belépni Légyszi segítsetek !

  4. History Brush = Előzmény ecset , de a radírt is használhatod !

    A kocsi átfestése (legegyszerűbb mód):1. kijelölöd hosszú aprólékos munkával a kocsi karosszériáját és nyomsz egy Ctrl+J (ezzel új rétegre viszi a kijelölt területet)

    2. Ctrl+U és ott elkezded változtatni az értékeket addig amíg olyan színt nem kapsz amilyet akarsz !

  5. Amikor beileszted akkor a réteg1 legyen kijelölve! Annál a karbonmintánál nagyobbat vágjál ki a felesleget úgy is simán el lehet tűntetni és utánna a Réteg 2-őt állítsd átfedésre és késsz !

    Jobb klikk után meg Fordított kijelölés! (de ne felejtsd el előtte kijelölni a Ctrl+Click -el a Layer 1et) Remélem mostmár sikerül

  6. Mivel ilyen nagy a Logód szerintem megcsinálhattad volna jobbra is (túl egyhangú) a Menük Boarder-jein is dolgozz még és túl sok a hely közöttük!

    Ezeket nem fikázásnak szántam csupán építő jellegű kritika !

  7. Hogyan készítsünk karbonozott motorháztetőt ?

     

    1. Nyissuk meg a képet, és a Polygonal lasso tool (L) segítségével kijelöljük azt a területet, amit karbonozni akarunk.

    1. kép

     

    2. Nyomunk egy Ctrl+J-t, amivel a kijelölt területet új "layer"-be illeszti. Utána deszaturdáljuk (Ctrl+Shift+U) a réteget, azaz fekete-fehér lesz.

    2. kép

     

    3. A karbonmintához többféle módon is hozzá lehet jutni. Az egyik, talán a legegyszerűbb, ha egy meglévő képről szerezzük az anyagot.

    Én ezt használtam: Kellék a carbonozáshoz

     

    4. Nyissuk meg a mellékelt képet és a képen látható módon jelölljünk ki egy nagy darabot.

     

    5. Aztán Ctrl+C/Ctrl+V paranccsal kimásoljuk, és beillesztjük a másik képbe. Majd a réteg "normal" módját "overlay"-re állítjuk, így átlátszó lesz. 5. kép

     

    6. Ctrl+klicket nyomunk a "layer 1" feliraton, így most a fekete-fehér rész ki lesz jelölve. Utána jobb-egér-gomb -> "Select inverse" és egy Ctrl+X. Így már kezd jó lenni. 6. kép

     

    7. Ha túl világos a motorháztető akkor menjünk az Image -> Adjustments -> Brightness/Contrast menüpontra, és a "Brightness"-et állítsuk sötétebbre. 7. kép

     

    8. Még látszik a "carbonozáshoz" használt kép a lámpán és a karosszéria többi részén ezt úgy tudjuk megoldani, hogy

    rákattintunk a Layer 2-re és a Histroy Brush-al letöröljük a nem kívánatos részeket (nagy felbontásban ajánlott csinálni és kb 1.2 px-eles History Brushal)

     

    9. Végül a rétegek összeillesztése van már csak hátra Ctrl+Shift+E.

    Végeredmény

     

    Remélem sikerül összehozni ! Ha valami kérdésetek lenne nyugodtan írjatok !

×
×
  • Create New...