Jump to content
PirateClub.hu

CsabiDuke

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by CsabiDuke

  1. Igazat adok feher-farkasnak. Mi értelme úgy csinálni, hogy közben öregapádat látod magad előtt szarni?? Így magaddal szúrsz ki, és az a 10 perc amennyi megadatott is el lesz rontva... nemhogy órák... ha közben el nem rókázod magad. Baromság.

    Edzed a PC izmod, és váltogasd a pózokat... esetleg közben nyalj bele a "fagyiba", és akkor elmúlik a folyamatos ingerlés, emellett a csajodnak még élvezetet is okozol.

    Szerintem egyáltalán nem szégyen ha csak 10 percig bírod, csak csináld úgy, hogy a partnered is elmenjen az alatt a 10 perc alatt...

  2. Sziasztok!

     

    A kérdésem az lenne, hogy:

     

    Letöltöttem innen a 15-ös hsz-ben lévő template-ket, és a mobius-t szeretném használni. De a tetejére kiír valami értelmetlen szöveget.

    Láttam hogy a hsz alján ott van egy kód, ha az pont erre való hova tudom beírni?

    Ha hülyeséget beszélek akkor van ötletetek hogy hogyan tudom onnan kiszedni? néztem az index.php-t, meg szinte mindet, de erre a vagyvaságra nem találtam hogy ki tudja törölni onnan.

     

    Ezt írja nekem: "Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod"

     

    Köszönöm a válaszokat előre is.

    CsabiDuke

×
×
  • Create New...