Jump to content
PirateClub.hu

Armin Fan

ViP
  • Pontszám

    1,693
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Armin Fan

  1. mi azonnal alvást színleltünk

    Ez az alväs "szinleles" nälunk is megvolt mär pärszor , mikor elfelejtettük bezärni az ajtot :D

     

     

    Fuuuuu nälam is voltak dolgok , most hirtelen egy viccesebb jut eszembe :D :

     

     

     

    Anno , volt macskänk es az en szobämban volt a "lakhelye" . Mikor barätnömmel egymäsnak estünk , elfelejtettük kizärni a szobäbol.....meg is bäntuk :D

    Törtent ugyanis , hogy a macska azt akarta , hogy simogassuk , mi viszont mässal voltunk elfoglalva :D

    Egy idö utän elkezdett dörgölözni...miközben mi üztük az ipart :D leälltunk , leraktuk az ägyrol , folytattuk...aztän... :D

    kutya poz következett , ami a macskänak lehet hogy feltünt ( :DDD ) , mert a hätam mögül elindult , es alattunk elsompolygott...de közben a farkäval (länymacska volt...felre ne ertesetek :D ) "kellemesen vegigcirogatta alulrol mindkettönket ugy , hogy heves röhögesbe törtünk ki mindketten :D

    A macskät kiraktuk , de utäna folytatni mär nem tudtuk....ääää......ha akartok vmi olyant , ällatot ne hagyjatok a szobäba ;):D

  2. Egészségügyileg nem a legfényesebben , de a kedvem jobb nem is lehetne :) Beszélgettem egy jót a legjobb barátommal [sajnos rég tudtunk már "úgy" jobban elbeszélgetni] , majd utána még egy kis barátnőzés is belefért a mai napba :happy:

     

  3. Talán kissé maradi vagyok, de én olyan "szakember" vagyok, aki ellenzi még ilyen fiatalon ezt, én a 17-18 éves kort tartom az ideálisnak :)

    Én úgy tartom, hogy egy 15 éves még gyerek. Nem azt mondom, hogy ne is gondoljon rá, mert ki nem gondol rá, hogy ne végezzen önkielégítést, de az ártatlanság elvesztése a gyerekkor elvesztése, az ember pedig ilyen idős korban maradjon még gyerek :)

    Egyetértek . :)

     

    Sziasztok! Tetszik nekem egy csaj és Ő tudja és azt üzente a bnőjével, hogy vegyem fel msn-re. Szerintetek, hogy kezdjem a beszélgetést? Rögtön térjek rá a témára, hogy elakarom hívni?

    hali !

     

    Mit tudsz a lányról ? Mármint úgy értem , hogy ha lenne közös témátok , akkor nyugodtan írj rá , és majd pörögni a fog a beszélgetés :)

  4. Nem vagyok tudós, de szerintem lehetséges. A régi és kevésbé fontos információk véleményem szerint felülíródnak. Én úgy tudom elképzelni az agyat mint egy Újraírható CD-t.

    Ezzel egyetértek , valami ilyesmi lehet :)

×
×
  • Create New...