Jump to content
PirateClub.hu

rick89

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by rick89

  1. Hát kérlek, az ott egy szép köpés.

    Eddig nem volt bajom Terry-vel, de már a múltkor is mondta, hogy majd a Wigan igazságot tesz a bajnokságban (nem tudom miféle igazságról beszélt), mostmeg köpköd. Áhh. Ez gáz :angry:

  2. Nem tudom, mit erőlködik az a nyomi Grant, ha nyertek volna a Bolton ellen akkor pofázhatna, de így. Nem tudja elviselni, hogy mi nyertünk. A Mourinho-tól még csak elnézném, hogy reklamál, de egy ilyen senki, mint ő jobb lenne, ha kussolna. Hülye Grant!

  3. Nem biztos. Nekünk mostmár nem a Chelsea meccseivel kell foglalkoznunk, hanem azzal, hogy megnyerjük az utolsó két meccsünket. Ha ezek megvannak, akkor akár ők is megnyerhetik a sajátjaikat. Ha bármelyiken is pontot vesztünk, akkor oda a PL.

  4. Azt hiszem örülhetünk a 0-0-nak.

     

    Egyébként szerintem is túl szépen akarta belőni a 11-est Ronaldo, de remélem legközelebb az egyszerűbb utat választja.

     

    Meglehet a továbbjutás, ha a keményen támadó, gólokat rúgó Manchester-t látjuk majd, ha nem akkor Barca-Chelsea döntő lesz.

  5. Hát nem sok mindent, de éppen annyit, hogy ne tudjunk nyerni. Kb.2 tizenegyest nem adott meg, és emellett a kétes szituációknál többségében a Blackburn-nek fújt.

     

    Persze ez most már mindegy...

  6. Ez a bíró egy faszkalap, nem értem hogy vezethet egy ilyen a PL-ben meccset.

     

    Egyébként az 1. félidőben nem voltunk jók, a 2.-ban meg már sznite semmi sem sikerült. Összességében hozható lett volna a meccs, de most már mindegy. Talán a Barca és a Chelsea ellen nem kapunk ilyen bírót, és talán a szerencse is mellénk áll (mondjuk nem lövünk kapufát).

     

    Nehéz lesz a finish, de reméljük a legjobbakat...

  7. Az biztos, hogy ez a február 6-a a Mu fekete napja.

    A hétvégi bajnoki meccsen is természetesen megemlékeztek a tragédiáról. A meccs előtt a united és city drukkerek is énekeltek. Nem tudja valaki, hogy mit énekeltek? Ha megírnátok megköszönném.

  8. Ez tényleg egy örökös vita és úgy érzem fölösleges ezen vitatkozni, úgyis mindkét fél a saját igazát hajtja. Az tény, hogy a rockzenészeknek szükségük van a több éves gyakorlásra az igényes zene összerakásához, de a másik oldalon sem egy gombnyomásra lesz kész egy minőségi darab. Mindkét félnek be kell látnia, hogy ezen is és a másik oldalon is van igazán jó együttes vagy előadó. Szerintem jó, hogy minkét stílus létezik, hiányos lenne a zenei világ, rock és disco zene nélkül.

×
×
  • Create New...