Jump to content
PirateClub.hu

Finep

Veterán
  • Pontszám

    774
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Finep

  1. azt mondta be rádióba miután Massa majdnem levitte az elejét a gyors kanyarban hogy "ez nevetséges". Nekem mint Alonso drukkernek is eléggé kedvem szegte ez az előzés, mondjuk Massa direkt úgy engedte el hogy betegyen még a csapatnak, mert ha megcsúszott volna vagy vmi akkor looser Massa lenne aki nem tud vezetni és hiba miatt elveszíti az 1. helyét így viszont szegény Massát visszatartja a csapat... Alonso lehet hogy meg tudta volna előzni még a hátralévő 18 körben de azt már soha nem tudjuk meg.

  2. nem értek össze Kubicával nem is azt mondta, hanem hogy leszorította a pályáról, és szerintem nem érdemelte meg a büntetést Alo, főleg hogy Kubica kiesett szal neki már tök mindegy lett volna... Ferrari vs maFIA Round 2.

  3. 100% hogy igaz az amit a paddockban mondanak szerintem hogy a redbull használ vmi szerkezetet a hasmagasság módosítására, valószínű az lehet az amit Wéber mondott hogy elektronikával megy, attól függetlenül remélem holnap Alo nyer vagy legalább 2. lesz :P

  4. nemtudom miért szidjátok Webbert, Vettel elfért volna mellette ha nem akar rögtön átmenni jobbra, még az első fékezési pont is messze volt, simán el tudott volna menni webber mellett erőből és aztán átmenni az ideális ívre, de ő helyette rögtön elindult jobbra hogy majd webber beengedi maga elé.

  5. jah a visszajátszásnál is látszott hogy Alonso már kigyorsításon előtte volt, úgyhogy ha nem boxutcába fordulnak be akkor a célegyenesben fordult volna előtte.

  6. nem tudnák 2 hét alatt visszaépíteni a kocsit hogy tankolni kelljen :) amúgy azzal egyetértek, szerintem nem kellene fordulatszám korlát meg gumiszabály, mindenki annyit használ amennyit akar és akkor nem lenne spórolás. esetleg v10 esek visszajöhetnének :D

  7. "olyanra amilyen volt" de mégis milyenre, és mennyi idő alatt? mert ha visszahoznának egy komplett 5-6 évvel ezelőtti szabályrendszert az akkor is csak max jövőre lépne életbe, de talán még akkor sem, az ideit meg végigunnánk.

×
×
  • Create New...