Jump to content
PirateClub.hu

gergely_1990

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by gergely_1990

  1. Május 14én reggelre feltörték a SUBSCRIBE, és FLYING TV zenekar próbatermét!

    A segítségeteket szeretnénk kérni!

    Mindenki aki továbbítja ezt az emailt, az ő ismerőseinek, kiírja fórumjaira, üzenőfalra segít nekünk abban hogy az a rengeteg cucc amit elloptak tőlünk megkerüljön!

    Ha bárki találkozik a lent felsorolt hangszerek, effektek, erősítők, kegészítők bármelyikével, kérem azonnal jelentkezzen a subscribe@subscribe.hu email címen, vagy a 06703989216-es telefonszámon.

     

    EBS 350w basszuserősítő

    Prolude 350w basszuserősítő

    Prolude 4x10 basszusláda RÓZSASZÍN

    Prolude 1x15 basszuslába RÓZSASZÍN

    Engl screamer 54 gitárkombó

    Boss GT6B basszuseffekt

    Boss GT6 gitáreffekt

    Laney 300FX gitárkombó

    The Box keverőerősítő

    Peavey 5150 gitárerősítő

    Peavey 5150II gitárerősítő

    Yamaha SG 300 gitár (törött ragasztott nyakkal)

    ESP Stephen Carpenter signiture 6 húros gitár (jellegzetes 4cm hosszú 1cm széles repedéssel az alján, és Stepeh Carpenter aláírásával)

    Pearl Joey Jordison Slpiknot signiture pergő

    Pearl exprot pergő

    Line 6 DC4 Delay

    Boss TU 2 hangoló

    Boss PH2 phraser

    Boss NS2 zajszűrő

    CryBaby wah pedá

     

  2. Az evolúcióra szavaztam, de utánanéztem 1 kicsit:

    A tudomány azt igazolta, hogy az egész modern jelenlegi emberiség mitokondriumai valószínűleg egyetlen – 150000 – 500000 évvel ezelőtt élt nőtől származnak; az időtartam pontosítása jelenleg is folyik, a legvalószínűbb érték egyelőre 200000 év. Továbbá valószínű hogy az összes férfi Y kromoszómájának is egyetlen férfi az őse.

     

    Ez első olvasatra mintha valóban az Ádám-Éva történetet támasztaná alá! Csakhogy nem arról van szó mégsem! Egyetlen komoly tudós sincs aki azt hinné, hogy valamikor régen egyetlen emberpártól származott volna az emberiség, olyan értelemben hogy akkoriban csupán egyetlen emberpár élt volna! Meglehet tán hogy akkoriban nagyon kevés ember élt a Földön, de legalábbis néhány száz okvetlenül, valószínűleg néhány ezer is. Egyszerűen arról van szó, hogy mitokondriumainkat mindannyian anyánktól örököljük, Y kromoszómánkat pedig – ha fiúk vagyunk – kizárólag apánktól. Ebből máris következik, hogy ami most a „Mitokondriális Éva” névvel bekerült a köztudatba, annak léte szükségszerű tény: egyszerűen időközben mindenki kihalt, aki más nőnek illetve férfinak lett volna az utóda!

    Azon leszármazási vonalak azonban amelyek egyetlen ősre vezethetőek vissza - ilyen a mitokondriális is - mindig ki vannak téve a kihalás veszélyének: emiatt van az hogy minden mai mitokondrium egyetlen ősanya mitokondriumaira vezethető vissza!

    Forrás: Viola Zoltán A nagy ateista könyv

  3. Amúgy vmire nem tok rájönni.Van egy technika vagy miafenének hívjam ami érdekes, nyikorgós visítós hangot csal ki a gityóból.

     

    b4m, ezt úgy csinálja, hogy miközben penget a pengetővel, hozzá ér a hüvelykujjával a a húrhoz a megfelelő helyen üveg hangot idézve elő a nyújtás közben.

    Minnyá keresek neked egy oktató videót hozzá.

×
×
  • Create New...