Jump to content
PirateClub.hu

50centfan

Veterán
  • Pontszám

    93
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by 50centfan

  1. halizsebpéniszfejüivánlófejümamábaélvezettmilkahátúbambaapámplüssmajmotbassza

    Amugy nem értitek még mindig mit kell ide irni :D nem azt hogy szoktatok köszönni hanem mindig HALI igy kezdődjön a mondat, és utána irjatok minden hülyeséget...Pl:. halikazánhátúdögmamavaginafőzelékkelzabáltatjalófejüjaniherétveriferi

  2. Hát nemtudom, én mostanába semmivel, valahogy nem köt le egyik sem, letöltök nap mint nap FTP-ről játékokat meg megnézem az ujjakat is, aztán némelyiket feltelepitem, elinditom és már lépek iski belőle. Egyikkel se tudok játszani sokáig. Nem tudtok valami jó RPG vagy hasonló játékot, pl:. amiben vámpirok vannak vagy temetős játékot, vagy valami mászkálósat, vgy űrbe játszodik, vagyy sivatagos játék vqagy jó stratégia,vagy jó FPS, vagy valami amivel el lehet játszani...vapedig régen még elvoltam csomó játékkal mostanába nemtudom mivan velem :S Gépem: Asus P5B deluxe, E43000@3500mhz, 4*1GB Buffalo DDR2 800, Gainward Bliss 9600GT 512MB. csak azért irtam le hogy játékot ha irtok elmenjen a gépemen :lol:

  3. Nem értitek a lényeget. nem azt kell leirni hogy ti hogyan köszöntök hanem ki tud nagyobbb hülyeséget irni igy:

     

    haltikfejüanyádembriósejtbaszófaszbőrfüldögmamalyukpinaanyádtefalarcvastagcombge

    ci

     

     

    Ilyeneket kéne irni. azért nyitottam a topikot :D

  4. Az amerikai kémműhold esetleges magyarországi becsapódásával kapcsolatban Dobson Tibor a katasztrófavédelem szóvivője a hirado.hu-nak azt mondta, ők nincsenek felkészülve egy ilyen esetre, mert a katasztrófavédelemnek nincsenek radarjai. Dobson azonban azt hozzátette: amennyiben a Magyar Űrkutatási Hivataltól vagy a Magyar Honvédségtől bármilyen jelzést kapnak, hogy a műhold darabjai Magyarország felé közelítenek, akkor azt a területet ahol a becsapódás várható természetesen evakuálják, és megtesznek minden óvintézkedést, annak érdekében, hogy senkit ne érjen baleset.

     

    hirado.hu

×
×
  • Create New...