Jump to content
PirateClub.hu

LOLOL

Veterán
  • Pontszám

    63
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by LOLOL

  1. Nekem fesztiválon volt hogy a sok program miatt nem volt idő aludni. Készülödni az egyik elöadásra, majd a másikra, aztán este, ott inkább ismerkedni kell mint az ágyat nyomni, és ugy alakult h a 4 napon össz 3 ora alvás megvolt.

     

    De az már 4 éve volt :) Olyan jot sha életemben nem buliztam :D visszasirom azokat a szép időket XD

  2. Ugy van semmit sem szabad erőltetni. Sokan azt gondolják undorito lenyelni. mert ez egy uj dolog egy lány számára a kapcsolatukban. ha pedig belejön, megszokja minden zökkenömentesen megy. de ot van a másik rész ahol nem birja a lány megszokni, amit meg is lehet érteni. ha egy férfinak kéne a lány trutyiját lenyelni az sem teccene hát akkor a lánynak miért kéne h teccen.

     

    ez a része a sexnek manapság nagy divatba jött, már nem tabu erröl beszélni és cselekedni, és vannak ojan lányok akikrákényszeritik magukat a lenyelésre a páruk érdekében. ez nemjo dolog.Minden kapcsolatnak szenvedélyesnek és nem eröltetettnek kell lennie..

     

    Eég egyszer látni egy lányt h öklendezik a dologtol a szájában és már el is megy a kedv mindentöl.

     

    Tökéletes harmoniában élek a partneremmel és mindent megbeszélünk, igy ez sem marad ki.

    mi nem eröltetjük...

  3. Szerintem mindenekelött a higiéne legyen bekalkulálva. Ijenkor egy lány sokkal könnyebben megfertözödhet, ami komolyabbra is fordulhat és végül meddöséget okozhat.

    Nem kel h minden nap a sexröl szoljon ezért jobb is h vannak Piros napok amikor pihenhet a lány also része.

     

    izlések és pofonok ahogy mondani szokás ezt, ki hogy zsereti és ki hogy vállaná be a sexet. egyébként én s bevállalom, de ezt inkább nem teszem, mert nem szeretném h a partnerem gombás v más fertözést kapjon.

     

    Nálam a higiéne nyer ez ügyben.

    :)

×
×
  • Create New...