Jump to content
PirateClub.hu

winrar

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by winrar

  1. Sziasztok!

     

    Még csak most ismerkedem a wordpress-el. 2 kérdésem lenne.

     

    1. Ha egy bejegyzést készítek, akkor azt a bejegyzést a fő oldalra teszi ki, de én azt szeretném, hogy ne a főoldalra, hanem egy másik készített oldalra tegye be (pl. Munkák fül alatt látszódjon a bejegyzés és ne a főoldalon). Ezt hogy tudom megoldani?

     

    2. Ha belinkelek egy fájlt, akkor azt megjeleníti majd utána lehet csak manuálisan letölteni. Hogyan tudom azt megoldani, hogy a “letöltés” gombra kattintva, ne megjelenítse az adott fájlt, hanem automatikusan töltse le?

     

    Köszönöm előre is a segítségeket.

  2. Sziasztok!

    Szeretnék egy olyan weboldalt készíteni, ahol a letölteni kívánt fájlt lehetne korlátozni - lassú ill. gyors letöltésre. A lassú letöltés mondjuk 50 kbps lenne és bárki letöltheti, a gyors letöltés maximális sebességgel menne és csak bizonyos felhasználók tölthetik le. Több helyen is láttam ilyen megoldást (pl. data.hu). Ehhez szeretnék kérni segítséget, hogy ezt hogy lehetne megoldani.

  3. Sziasztok!

     

    Nem vagyok valami profi weblap készítésben, ezért web page makerrel készítettem egy weboldalt. A menük megvannak, azonban szükségem lenne almenükre. Úgy gondoltam, hogy ha az adott menü fölé viszem az egeret, akkor elő jönne 4 almenü. Ehhez lenne szükségem segítségre, html kódra.

     

    Segítségeteket előre is köszönöm.

  4. Sziasztok

     

    Szeretnék venni újonnan egy kártya független alumínium burkolatos Motorola V3-ast. Régebben is néztem és nagyon meg tetszet az, hogy alumínium borkolata van, de akkor a vodafonál vettem és sehol sem írták hogy alumínium burkolatos, és nézve az anyágát szerintem műanyag. Legalábbis nem hinném hogy arra gondolnak hogy az alumínium. Tehát azt feltételezem, hogy van sima ami műanyag burkolat és van ami alumíniumos. De mivel sajnos ezt nem tudom, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy mindegyik alumíniumos tehát az én vodafonosom is az lehetet és ez is olyan lesz. Vagy tényleg jól gondolom és külön van alumíniusom és műanyag. Válaszaitokat előre is köszönöm.

×
×
  • Create New...