Jump to content
PirateClub.hu

pompyro

Veterán
  • Pontszám

    93
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by pompyro

  1. Húú hát nekem oviban kezdődött ^^ 2 csajom volt egyszerre. 1 ik még írt nekem levelet is hogy a feleségem akar majd lenni, hogyha nagyok leszünk. Jóisvolt az . Aztán mégis a másik csaj adott ugymond szájrapuszit :) rendes csókig viszont várnom kellett 16. évemig de azt nem felejtem el . Dunapart napsütés meg 1 pad ... :P

  2. Egyetértek etooo val . Főleg hogy a hugának rakja össze sztem nem kell a legmárkásabb táp csajok többsége nem gamel meg töltöget egész nap :P

     

    Jah igen ha már itt vunk akkor én is segítségeteket kérném . Gép összerakás előtt állok és én is szeretnék vmi házat , vmi faszán kinéző designos házikót keresek ha lehet jó táppal és nem feltétlenül kell átlátszó oldallal XD ha tudtok ilyeneket pls írjatok ( jah és a táp 400 vagy plusszos kéne ) előre is köszi !

  3. Sziasztok csináltam egy oldalt

    http://pcgworld.extra.hu

    Tudom hogy sablon csak a fejléc meg a háttér más de ha beindul az oldal majd csinálok új design-t neki! Hírezőket játéktesztereket és nem utolsó sorban látogatókat keresek az oldalra :P PLs írjatok véleményt az oldalra is/vagy ide ! ELőre is köszönöm segítségeteket ! ;)

  4. Sziasztok ! Hnap meek 1 csajjal a Dunapartra ( most lett közös időpont ) :D . Szóval mikor még egy suliba jártunk akkor szinte alig ismertem, de mondtam neki hogy bejön és természetesen jött a csak barátok szöveg. most viszont pár hete kaptam egy mailt, hogy milyen rég beszéltünk, aztán azóta msn en dumálok vele . Eléggé jó a hangulat XD És hnap megyünk a dunapartra. Még mindíg bejön a csajszi, de nagyon rég nem láttam már . Sztetek érdemes bepróbálkozni ? Jah meg személyesen "kicsit" beszari vagyok. Vmi 5- let hogy mikről dumáljak vele meg mit csináljak hogy jól érezze magát és esetleg legyen vmi ? PLs válaszoljatok gyorsan mert hnap meek vele :P előre is köszi !

  5. Sziasztok . Az lenne a kérdésem, hogyan lehet új e 107 designeket csinálni sajátkezűleg ? erre szeretnék részletes leírást kapni ha tudtok linkekkel vagy szóban segítsetek , ha lehet magyarul , de az se problem , ha angol ! Előre is köszönöm segítségeteket !

×
×
  • Create New...