Jump to content
PirateClub.hu

kimice

Veterán
  • Pontszám

    648
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kimice

  1. Elment, nincs ezzel semmi gond, anno Beckham távozásakor is mindenki azt hitte, hogy most akkor mi lesz?! Semmi, jött helyette egy fiatal, akit Ronaldo-nak hívtak, és meghódítota a Manchester drukkerek szívét, bízok Ferguson profizmusában, hogy találni fog egy újabb nagyon tehetséges fiatalt.

    csak azzal a különbséggel, h ronaldo abszolút a legjobb volt a manchesterben,backhem meg mondjuk úgy h egyénileg nem tudott csinálni semmit kellett aki befejezte az akciót.ronaldo egymaga megoldotta mindkét feladatot.

  2. Quaresma?? :o Alapból nem tartom rossz játékosnak, de ha láttad, mit művelt idén az Interben és a Chelsea-ben, akkor nem igen kívánnád őt ebbe a csapatba. Isten óvjon tőle :) (Persze ha kölcsönbe, díjmentesen kapnánk, akkor talán megérne egy próbát - persze még úgy is szükség lenne Ribéry-re)

    hát chelseabe elég egyértelmű hogy nem illik, interbe meg gyakorlatilag nem találta magát.előfordul az ilyen.azért egy próbát megér, és olcsón kaphatnánk

  3. kár ezen vitatkozni

    a realnak már több mint 50 éve ez a stratégiája.akkor is az volt h leigazolták a legjobbakat, csakhogy két nevet említsek Puskás és Di Stefano.nincs ezzel semmi baj,ez a világ rendje akinek van pénze elkölti, akinek meg nincs az meg elad

  4. énse akarok vitát szítani, csak a tényeket mondom, tegyük fel vki bemutat egy középső újjat a másiknak az oké rosz dolog de kárt nem csinál a másiknak.és a pályán nem szivatott senkit, szándékosan.

     

    azt hogy magánéletében mit csinál az ember különösen nem izgat, de a versenypályán fair versenyző.

    és az eset amikor fellökte a kislányt az baleset volt mert az anya futott alá,és fellökte.

     

    egy eset rémlik amikor kimi nem volt szimpatikus amikor fellökte a fotóst,de a pályán való fair viselkedése, példás

    a világbajnokok között.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=U1E6-URiwvc&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Eformula%2Ehu%2Fshowthread%2Ephp%3Fp%3D100069&feature=player_embedded

    érdemes megnézni massat, már elegem van h rajtnál mindig odafricskázik kiminek, sokaccora csinálja ezt.ha kimi nem rántja el ott vége mindkét ferrarisnak

  5. kimice: Valóban voltak piszkos dolgai, de hát kinek nem voltak??

    tudod kinek nem volt?Kimi Raikkonennek,érdekes őt mindenki tiszteli, sosem nyilatkoznak róla rosszat, nem bántják itt a versenyzőkre gondolok.mert fair versenyző, én egyetlen egy mocsok húzására nem emlékszem, és pályafutása alatt eccer lökött ki vkit a futam alatt 2008 monaco.de azse volt szándékos.

     

    és tudod az egy dolog h schumacher mit művlet, de olyan vitattot eseteket nem ismert el ami miatt még alacsonyabbra teszi az emberi mércéjét nálam.sokan mondják h elismerte 97 jerezt, de csak azután miután kizárták a bajnokságból, elötte tagadta.

  6. én azt mondom, nekem ennyi elég is volt schumacherből.és azt sose tudom megérteni hogy lehet szánt szándékkal a másiknak kárt okozni, még úgyis h szeretné megnemtörténté tenné.jó duma.

  7. Ahogy Palik mondaná, ezt az embert lehet szeretni és nem szeretni, de amit letett az asztalra, az példa értékű. ;)

    én elismerem a képességeit, de én pl.94 adalaide 97 jerez 2006 monaco, hát ilyet még egy másik pilótától nem láttam.szóval ez nem az h szereti e az ember hanem h fair játékos e.én tisztelem amit elért de ezek az esetek, amik kiváltják belőlem az ellenszenvett

  8. Már csak arra lennék kíváncsi, kedves Ferrari és Schumacher utálók, de azokhoz is szólnék, akik mindkettőt egyszerre utálták és még jelenleg is utálják! Nem tartjátok unalmasnak, hogy minden verseny végén egy fehér autó nyer???

    én azért utáltam schumachert mert volt pár szemét húzása, és olyan manőverei, amik megkérdőjelezhetőek voltak.sok volt amit nem lehetett bizonyítani.de az mindent elárul h a legtöbbet büntetett pilóta volt az f1-es történelemben.

     

    én is unom a button érát,és mondjuk engem nem zavarna ha úgy nyerne h egész futamon össze vissza előznék egymást és ő így nyert volna 6-cor, de így h toronymagasan a legjobb kocsija van, így tényleg unalmas.mindent elmond arról h milyen jó a kocsi h egy barichello a 2. a vb-n pff.mert ekkora az előnye a brawn-nak a töbiekkel szemben.

    erre az előzési munkacsoportra viszont nagyon haragszom mert azt ígérték h lehet előzni,hát ahoz képest nem emlékszem olyan futamra ahol az első 5 vmelyikén előzés volt.ez az idei évad olyan mint a tavlayi nem lehet előzni de még csúnyábbak is az autók és van egy csapat aminek rohadt nagy előnye van.

     

    én most legszivesebben lezárnám az idei bajnokságot.legyen button a vb, csak legyen már vmi változatosság

  9. akármennyire utálom massat de elkell ismerni h a rajtoknál nagyon jól rátudja rántani kimire a kormányt.kiváncsi vagyxok h schumacherrel megmerte volna tenni.

    vettel 2. helye a csapattaktika miatt úszott, el.

    kimi harmat gyenge volt.

    a többi meg rohadtuzl nem érdekel.jah és unalmas volt a futam

  10. de ezeknek a nyilatkozatokak nem nagyon kell hinni, h maradni akarok.stb.ez arra jó h megnyugatassa a szurkolókat aztán majd lelép.és én nem emlékszem még olyanra h vki úgy váltott klubbot h nem akart menni a másikba

  11. De ha nem akar menni, akkor sem biztos, hogy megtartják... Itt -sajnos- nem csak az számít, hogy a játékos mit akar, hanem az is, hogy a tulajdonosnak mik a szándékai. Szerencsére azért jelenleg úgy áll a helyzet, hogy ha Ronaldo maradni akar, akkor -a gondolkodás nélkül azért még túlzás, de- megtartják.

    ez hülyeség, tudtommal a focisták írják alá a szerződést.szóval ha ronaldo nem akar menni akkor az életben nem írja alá a szerződést a madriddal

  12. nem kellett volna lelépnie a mclarentől, nem mintha ők előrébb lennének, de tavaly csatázhatott volna a vb-ért.

    vettel ha végre normálisan rajtolna szerintem megnyeri.kimi jól ment ma megverte a SZULTÁNT.

  13. gyerekek hiába fizethet a real 150 milkát a manchesternek ha ronaldo nem akar menni.ezt értsétek már meg.azon múlik minden hogy el akar e menni, mert ha igen akkor valószínűleg el is fog.

  14. én nem hiszem h ribéry olyan jó játékos lenne, bayernben lehet h jó de az a bayern :D.Tevez meg nálam ő a tökéletes cserecsatár :D.benzema rooney elöl ronaldo mögötte.vhogy ez lenne az ideális támadó alakzat

×
×
  • Create New...