Jump to content
PirateClub.hu

zipmmcs

Felhasználó
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by zipmmcs

  1. Hát nemtom. Az biztos, hogy annyi már elég majd' mindenre, esetleg néhány pozitúrával lesz gondja az ember fiának, ebből következőleg a lányának is :P

    Az hogy mekkora fér bele, az megint csak relatív. Az intim részek meglehetősen "flexibilisek", így nem hiszem, hogy korlát a kézzel mintavételezett mélység.

    De azt már mást fórumtársnő is leírta valamelyik topicban, hogy 8-10 cm elég a megfelelő hatás kiváltásához.

  2. Is-is.

    Általában vaginális és orális. Ritkábban (peridódusban nem megadható, akár 3-4 hónap kihagyással is) anál. Én nagyon csipázom az anált - a sokkal szűkösebb érzet miatt (is) - de a barátnőm nem igazán (ez teljesen érthető). Úgyhogy nagyobb "buli" alkalmával, ittas állapotban, überhosszú előjáték - melyre már ő azt mondja, hogy elég, nem bírja tovább, eddig a csúcs 2 órahossza "puncitorna" - után szokott az ilyesmi megtörténni.

  3. engem meglepett hogy a pasim azt kérte közben, hogy csavargassam a mellbimbóit

    de volt olyan is hogy a pasim azt kérte közben a kezemmel szorítsam meg mint egy gyűrű közben

    fura volt de jó

     

    Erre gyűrűs "megjegyzésedre" reagálok. Ha a péniszt a tövénél enyhén szorítod (persze gyűrűt formázva a mutató és a hüvelykujjaddal) az ejakuláció előtt és közben... az valami leírhatatlan érzés ám! :) Tesztelve! Persze csak társasjátékban az igazi :P

  4. Hát nem tom. Néha használunk, néha nem. Amikor nincs "veszély" akkor nem, amikor közeleg a kritikus időpont, akkor kell - biztos ami biztos.

    Nekem a durex kényelmetlen, asszem szorít. A masculan az már abszurdum, mint a patikában kapható gumi ujjvédő, komolyan. Nekem az "ideális" - mert egyébként utálom - a Lifestyles, abból is az extravékony, abban kényelmesen elférek, és még érzek is valamit.

    Alapból útálom a gumit.

    Régebben, 3-4 éve, még a kapcsolatunk elején a barátnőm elkezdett szedni tablettát. Nos az maga volt a földi Paradicsom. Akkor aztán amikor csak alkalom adódott rá... akkor még én is fősulis voltam és ugyanabban a koliban laktunk. Hétvégén az én szobatársam mindig hazament... :P jó bulik voltak :D

  5. Hi!

     

    Állítólag általában 12-18cm-es hosszokról beszélhetünk... Európa viszonylatban. Ebben a tartományba mozog a nyeles aszpirin, ha valakinek 12, akkor neki izgalmi állapotban várhatólag 18 lesz. Ha valakinek a felső tartományban fityeg, akkor állva is ott marad, kb.

    Ismétlem, állítólag. Ez abban a műsorban volt, amelyikben elsírták a 3 centis f@rkú muksó esetét.

    Én úgymond az átlagolt tartomány teljes sprektumát kitöltöm. Persze a köztes értékeket eleinte gyorsan legyűröm, az aktus végén "többet nézelődök útközben" :).

    Egyébként valóban nem számít, hogy hosszú legyen. Legalább is a barátnőm nem annyira mély, hogy hasznos lehetne. Amikor hosszabb "játékokat" ejtünk, akkor van alkalom az ilyesmit megtapasztalni... a mutató és középső ujj párossal elérem a méhszájat, akkor pedig már nincs messze a vége... de persze ez a cerkával is jól érezhető bizonyos pózokban.

    Szóval a lényeg a kitartás, póz és az érzelem (vagy e helyett tekintélyes mennyiségű pia :P), ezt tudom mondani, tapasztalatból. És az előjátékról soha nem megfeledkezni!

     

    Na elég jó first post... én is jól indítok :):P

×
×
  • Create New...