Jump to content
PirateClub.hu

swad

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by swad

  1. de energia nem jöhet létre vagy tűnhet el csak úgy.

    Ez a kijelentés is hosszas vitaórák témája lehetne szerintem. A jelenlegi világszemlélettel az a BAJ, hogy ráerőltetik MINDENRE az ok-okozati összefüggéseket, holott még a tér és idő mibenlétével sincsenek tisztában a tudósok, márpedig az lenne az alapja mindennek, ergó felesleges vitatkozni a természeti törvényekről ha azt a rendszert nem ismerjük amiben azok dolgoznak.

    Másik véglet: az hogy egy ember a saját agyával felfog valamicskét az univerzum/tér-idő szerkezetéből/működéséből az egy dolog. Minden ember illetve globálisan az emberiség a saját intelligenciájának korlátjáig képes belátni dolgokat, amely dolgok a nagy egésznek csak elhanyagolható hányadát jelentik. Többek között ezek miatt is félve jelenteném ki, hogy azok a törvények, amelyeket idáig megismertünk kőbe véshetőek és megingathatatlanok! (Egésszen addig, amíg meg nem döntik azokat,s ekkor majd sok ember fog a homlokára csapni: "Én TUDTAM!!!"...

    Üdv.

    Boldog Békés Ünnepeket Kívánok a Fórumozóknak!

     

  2. Ezek egyszerű, bizonyított dolgok. Nincs mit ragaszkodni hozzájuk. Az energiamegmaradás van, és kész. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy majd egyszer csak felfedezi valaki, hogy még sincs gravitáció, és az alma felfelé esik.

     

    De ti csak keressétek a koboldot az arannyal a szivárvány alján, ha nektek jól esik. Meg olvassátok Egely mester remekműveit. Nem is értem mit vártam ettől a fórumtól, tudhattam volna, hogy tudomány címszó alatt csak áltudományokat találok. Azért szerencsére a világot az igazi tudósok viszik előre.

     

    engem meg az dühít, hogy a sok ostoba tudósnak titulált ember foggal - körömmel ragaszkodik az energiamegmaradás törvényéhez...badarság!

    Miért?

    - ha a tankönyvben leírtak alapján működne a világegyetem, akkor létre sem jöhetett volna... 0 energiából hogy lesz valami?

    - amúgymeg: az idő változása a térben indukálja az energiát, amelyből tömeg is létrejöhet...sötöbö....

    - unalmas a mai bárgyú fizikusok hajmeresztő eszmefuttatásait követni.

    - Rulez!

  3. Szóval : a világ népessége a felére csökkenne:6.6 milliárdról 3.3 milliárdra. /50%-al csökkene minden probléma(forrás)/ :D

    (ennek az előnyeit/hátrányait hosszasan sorolhatnánk :) )

    problémák merülnének fel a fajfentartásban, amit klónozással lehetne áthidalni, amíg az eljárás kiforrottá nem válna, addig ingyenessé tennék a transzfesztitációs műtéteket! ^^

     

  4. megszerezni mindig könyebb, mint megtartani...(pláne amikor már az agyadra kezd menni, semmi új nincs a kapcsolatban ..pff)...meghát ez az egész alfahímesdi is 1 hülyeség sztem... elvégre ha nézitek a munikasót v a balázssót akkor jópár alfahímet láthattatok az életből ^^.....LOL (női logika vazzeg)

  5. Az inteligencia: probléma megoldó képesség.... eleddig természetes és mesterséges megjelenései közül mindkettő kirívóan magas lehet bizonyos speciális helyzetekben (pl. emberek: lásd: kasparow vs sakkrobot, ill állatok: egyes pókfajok v delfinek ( a legkirivóbbakat emlitve))

    Az utóbbi pár évtizedben a tudósok 1 csoportja az erős mesterséges inteligencia tökéletesítésén fáradozik ( ennek próbája a Turning teszt).

    Az inteligencia az élet értelme. következés képpen valamely élőlény rendelkezik bizonyos fokú inteligenciával, amelynek mértéke nem fügvénye a központi idegrendszer sajátosságainak (, azaz pl 1 baktérium is lehet inteligens bizonyos mértékig, vagy másik példaként 1 szilícium lapka)

    kb ennyi jutott az exembe hirtelen erről a témáról

  6. megtoldanám valami oc3 as neteléréssel és vagy:

    1, publikus ftp servert csinálnék belőle, majd az ott tárolt adatokkal visszaélnék (pl dvd kalózkodás),

    vagy

    2, elindítanám a thirdlife projectet és hagynám h a sok user online vásárolgasson magának 1 -2 byte-ot (virtuális tárgyat)

    3, tudományos projectekben vennék részt vele (azokban amiket a jóléti állam pénzel) és drágán adnám a gépidőt :D

    vagy valami ilyesmi...

    4 esetleg vmi security portált nyitnék, meg írnék vmi fos víruskeresőt ami mindent keres, kivéve saját magát (merth persze h az is az lenne) s update címén postolnám a lopott adatokat amiket eladnék kemény pénzért , aztán fejlesztenék :)

     

     

×
×
  • Create New...