Jump to content
PirateClub.hu

battila90

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by battila90

  1. Heló steve223!

     

    Lehet, hogy nem a rendszerrel van baj, hanem magával a csatlakozóval. Nekem is ilyen bajom van, de nekem hátul jó, elöl nem. Én azt csinálom, mikor bedugok 1 csatlakozót, hogy mozgatom és akkor érzékeli valamilyen helyzetben. Akkor kiírja, hogy csatlakoztatva van valami, itt leokozom. Ekkor elengedem a kábelt, kiírja, hogy kihúztak egy csatlakozót, de nem baj mert hang attól van.

     

    Remélem segítettem.

  2. Hali!

     

    Nem tudom volt e ez már írva, de nekem egy bizonyos svchost.exe (a sok közül az egyik) zabálja a procimat. Nem indítok semmit, csak a gépet kapcsolom be, de már akkor 50%-os a proci teljesítménye. Ez normális vagy nem? Ha nem akkor mit lehetne tenni?

  3. Így van, ahogy battila90 írta. Ebből következik, hogy a mobiltöltő sem fogyaszt semmit, ha nincs rádugva telefon. Mivel nincs zárt áramkör. Azok a készülékek fogyasztanak, amelyiknél van úgynevezett standby vagyis készenléti áramkör.

     

    Ez nem igaz amit írtál. Én az üres konnektor gondoltra válaszoltam. Te félreérted. A telefontöltő fogyaszt ha be van dugva, de nincs rajta teló! Mert van benne egy trafó és az fogyaszt!

     

    350px-TrafoMagyar3d_3oszlop.svg.png

     

    A trafó 2 tekercsből áll amit 1 vasmag köt össze. Ha nincs rádugva teló, akkor is fogyaszt, mert a primer oldal még 1 zárt kört alkot! Csak kisebb áramot vesz fel. A TV-nél is ez a helyzet standby módban.

×
×
  • Create New...