Jump to content
PirateClub.hu

Judy13

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Judy13

  1. Igen, osztom KidMetal véleményét!

    Az én barátom is így vett le engem a lábamról, a humorával, hogy mindig fel tud vidítani, és ha szükségem van rá, mindig ott áll mellettem. Figyel rám, és innentől nem számít, h mije mekkora. Csak az, h szeressen engem, úgy ahogy én őt! És mivel ez megvan, jól megvagyunk, és nem szégyelljük magunkat egymás előtt!Az van, amit az Isten adott...sztem nincs sok értelme ilyen méreteken filóznotok!:)

  2. Ha már így segítettetek nekem, köszike...mellesleg a kényeztetés a mi kapcsolatunkban alap tatozék...:$:)

    Szóval jocóóó:

    Ha én kapnék egy ilyen ajándékot, tuti h odáig lennék:)

    Röviden,tömören, de ha ezt meg is csinálod, a csaj a nyakadba ugrik:) És sokkal nagyobb elismerést kapsz tőle, hidd el!

  3. Köszi fiúk:) Úgy veszem észre, a vacsi az abszolút befutó:) Ezek szerint igaz a mondás, h a pasik szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út:) Nem vagyok ügyetlen a konyhában, úgyhogy sztem ezt majd megvalósítom:) De még van egy kis időm az apróbb részleteket kidolgozni, köszike hogy segítettetek!

    puszi

    Judit

  4. Én 15 vagyok! 19 éves lesz hamarosan a barátom, és 2 hónapja "húzzuk" egymást, de már nem sokáig bírja egyikünk sem, nagyon szeretjük és kívánjuk egymást, és sztem csak ez a fontos, ha ez megvan, és mindketten úgy akarjuk, akkor nem számít a kor.

    Csak a megfelelő alkalomra várunk, h az olyan legyen, amilyennek lennie kell, ahogy a nagykönyvben meg van írva, vagy hogyan mondjam. De a petting addig se rossz időtöltés:$:)

    Puszilok mindenkit!

  5. Hát sziasztok!

    Én itt olvasom a topicot, és fogom a fejem!

    12-13 évesen, már ilyen nagy szátok van?

    Én 15 vagyok, de a korombeli srácok pontosan ilyenek, nagy a szájuk, de a csajokkal nem tudnak bánni, ahol kellenének, ott nincsenek a toppon! Ha értitek mire gondolok! És nagyon ritka a kivétel!

    Nemrég még nagyon elástam a mai férfiakat, vagy inkább úgy mondom, h magamat!

    Mert azt hittem, h túl sokat várok...(jelezném, h az igényesebb csajok közé sorolom magam)

    A lányoknál nem az az elsődleges szempont, h mekkora a f*rkad, hanem péládul az udvariasság(sztem már a legtöbb férfiból kiveszett...illetve, ezeket nem is nevezném férfiaknak), a kedvesség, figyelmesség. Ezek a legfőbb dolgok amiket egy "igényes" csaj elvár a pasiktól.Ami ezen felül van már csak bónusz, vagy hogyan mondjam?

    De felcsillant számomra a remény, vannak még igazi férfiak a világon, akiket nem csak az érdekel ami a bugyinkban van...mert az is érdekelje, meg is sértődöm, ha nem, de az is érdekelje, ami a fejemben van. Nem tom, h mások h vannak vele, csak én így érzem!

    Gondoljatok bele, mennyibe kerül, mondjuk egy bejáratnál, vagy egy buszon előre engedni egy csajt, mellesleg a fenekét is megnézheted, és még a lánynak is lesz egy jó napja, h vannak még normális férfiak:)

    A másik dolog meg, a szátokat kicsit fogjátok vissza, a trágár beszéd nem jön be a legtöbb lánynak, szeretjük, ha a dolgok csak "körbe vannak járva", higyjétek el, ha olyan a csaj fantáziája, úgyis megérti:);)

    A mérettel kapcsolatban meg, én azt úgy bónuszként gondolnám, az a jó, ha pont beleillik oda, ahova kell, és a srácnak sincs tőle kisebbségi érzése, és nem görcsöl a méretei miatt! Ja, és az is fontos, h tudjon vele bánni!

    Hát röviden ennyi, várom az ellenvéleményeiteket...:)mert biztos, h lesznek!

    Sziasztok!

    Judit

     

  6. Hát fiúk, ez mind szép és jó, ezek az 5letek, némelyiktől tényleg el tudnak olvadni a lányok...legalábbis én biztos elolvadnék, például a rózsaszirmos ágytól, de az a csaj se járt rosszul, aki ebédet kapott a 18. szülinapjára!:)

    Tudom, h nem illik tökéletesen a témához, de egy fiúnak mit adhat a barátnője? 4 hónaposak leszünk a szülinapjakor(19 éves lesz), és még 5letem sincs, h mit adjak neki, nagyon szeretem, és olyat szeretnék adni neki, aminek tényleg örül!

    Minek örültök ti fiúk, mit szeretnétek kapni egy lánytól?

    Megköszönném, ha adnátok valami tippet!

    :)köszike:)

×
×
  • Create New...