Jump to content
PirateClub.hu

NikolGuppika

Veterán
  • Pontszám

    711
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by NikolGuppika

  1. Hm, egy pár ilyen klisé néha engem is idegesít.

    pl.:

    - Ha gonosz üldözőbe veszi a főhősöket, az tuti, hogy vagy a néger, vagy a szőke nő esik el.

    - Még ha történelmi filmről is van szó, az biztos, hogy a főhösnek össze kell jönnie a film végére egy nővel

    - Ha a főhősnek menekülnie kellene, és bepattan az autójába, az megintcsak tuti, hogy nem indul

    - Horrorfilmekben csak egy hajszál híján múlik, hogy a főhőst nem ölik meg, no és persze a gonosz szörny, vagy zombi, vagy legyen az akarmi, szinte biztos, hogy feléled, miután megölik, míg a mellékszereplő-zombik általában egy ütéstől kipurcannak.

    - A filmek végére persze mindig csak egy túlélő van, azt pedig természetesen már a film elején sejtjük, hogy ki lesz az.

     

    Nagyjából most ezek jutottak eszembe, de szerintem találnék még, ha szánnék rá egy kis időt, hogy végiggondoljam... :D

  2. Petit, azt hiszem ebben a kívánságban osztozunk. :D A sikeres érettségi nekem is nagyon jól jönne, ha pedig fel is vennének oda, ahova menni szeretnék, tökéletesen elégedett lennék... :happy:

    Sok sikert az érettségidhez, remélem valóra válik a kívánságod! ;)

  3. Nos, ezt a kérdést mintha csak nekem címezték volna... :) Én személy szerint úgy gondolom, hogy bár nagyszerű dolog művelődni, de hatalmas nagy aránytalanság van a szakmunkások és diplomások között. Rengeteg a túlképzett ember, aki azt sem tudja, mit akar kezdeni az életével, de egy jobb állás reményében elvégez valami főiskolát, hogy kapjon diplomát.

    Helyeslem azt, hogy a ponthatárokat szigorítják, illetve hogy 2 év múlva az érettségiben egy természettantárgynak is lennie kell majd választottként.

    Egy jópár év múlva biztos vagyok benne, hogy valamiképpen megoldódik ez a probléma, de egyelőre szerintem nem valószínű... Maradnak a diplomás munkanélküliek... :unsure:

     

    Mi a véleményed a holocaustról? ( Kérem, hogy csak az írjon aki pontosabban ki tudja fejteni véleményét az "igen" és "nem" válaszoknál )

×
×
  • Create New...