Jump to content
PirateClub.hu

SWCsaba

Veterán
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by SWCsaba

  1. A szakítás az egy eléggé kényes dolog :S

    Nekem volt egy 5 hónapos kapcsolatom és vége lett azért mert másba szeretett bele :( elhiheted akkor eléggé rosszul esett hogy más miatt hagyott el és sajna azt mondta nekem h legyünk barátok! Mivel én nagyon szerettem őt ezért rosszul esett nekem ez az egész hogy ezt mondta nekem! Sajnos a társaságát nem nagyon tudtam kerülni mivel osztálytársam volt (és még az is)! Én azt mondom hogy "jó szakítás" az nem biztos hogy rajtad fog múlni hanem a partnereden hogy mennyire szeret még téged és hogy mennyire veszi a szívére a dolgokat!

     

    Bár mostanában már jóba vagyunk valamennyire az exbnőmmel :) és hogy őszinte legyek h már röhögök az egész dolgon mert pont egy kertész volt akibe beleszeretett :D egy kicsit született feleségek feling :D legalább megéltem ezt is :D a lényeg h te is jól tudd felfogni a dolgokat meg ő is!

     

    Remélem segítettem ezzel ;)

  2. A körülmetélés az egészségügyi okok miatt használják vagy vallási okok miatt!

    De voltaképpen egy kicsit lehet hogy tovább bírja meg ha körül van metélve akkor meg tud erősödni a makk része :)

    DE ÉN NEM METÉLNÉM KÖRÜL MAGAM!

  3. Ez teccet naon :D

    Cs. Géza kutyája tegnap a 13. kerület Pannónia út 23/b, IV. emelet 12-es ajtó elé rottyantott. A hanyag gazda nem hajlandó a kutyapiszkot feltakarítani, ezért küldd tovább ezt a levelet minden ismerősödnek, hátha valamelyik a közelben lakik és szabadidejében felmossa a szart.

×
×
  • Create New...