Jump to content
PirateClub.hu

werwolf

Veterán
  • Pontszám

    58
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by werwolf

  1. A filmet a Fisheye Productions gyártotta!:DVéleményeket kérek.

     

    Józsi a kémikusmatematikus kocka egy nap ráébred, hogy az igazi élet nem a számok és képletek világa, ezért elhatározza, hogy megváltozik. De ez élete utolsó döntése...

     

    http://vimeo.com/2554117

     

  2. Az tavaly volt Kecskeméten és pöppet hatott a Tokaji fehérbor:S Amúgy meg nem vagyok alkoholista és csak nagyon ritkán iszom alkoholt különben is családi találkozó volt és egyszer 1 évbe talán jól érezhetem magam ha már nuku csajedli. De nem vitatkozom. És én tényleg komoly kapcsolatra törekvő lennék illetve vagyok. A csajok ott cseszik el ma, hogy a túl jóképű csávókákkal spéciztetik össze a szerelmi életüket. Válaszhattok 2 dolog közül vagy msn vagy személyesen beszélek majd 1 csajjal. De véget kell vetnem ennek az itthonlétnek.

     

    Hát akkor vess is véget...:D

  3. Ez attól függ, hogy neked megérné-e elveszteni a csajjal a barátságodat és hogy mennyire viszonyul a csaj hozzád. Én csak akkor kockáztatnám meg, ha tényleg a csaj lenne a kiszemelt nagy Ő. De ezt neked kell eldöntened én nem akarok senkit se arra beszélni, hogy nyomulj rá mindenképp, de érdeklődhetnél, hogy esetleg bejösz-e neki vagy valami. Öngyilkos lenni egy csajért nem érné meg Szerintem nem ér meg 1 csaj se annyit, hogy elveszítsd a barátságát. Mert vedd alapba, hogy lehet téged barátként jobban elfogadna, mint pasiként. Tudod nem csak 1 csaj van a Föld nevű bolygón, de olyat csajt válassz aki hozzád tényleg megfelelő lenne és tényleg elképzelnéd vele az életed, mert manapság az megy, hogy a fiúk 3-4 hónap 1 kis sex párszor, hogy villoghasson vele aztán leváltják a csajokat hazánk max 10-25%-a a józanok ligájába tartozó. Ebbe sorolom magam én már évek óta csak mai napig nem találtam meg a nagy Ő-t. Még fiatal vagy a komoly kapcsolatra. Hiába érzed magad arra, hogy képes lennél komoly kapcsoaltra és megkomolyodtál tudod én már évek óta mondom, hogy normálisnak vallom magam és hogy én tényleg benne lennék 1 komoly kapcsoaltba meg minden, de a természet megáldott és sajna a csajoknál nem sok esélyem van. Tudom meg kell változnom, de ha nem vagyok tökéletes külsővel megáldva, akkor hiába szeretnék bármit is csaj téren. És igen szoktam látni magamat tükörbe nem is kevésszer. Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy nagyon sok szerencsét a kapcsolatotokhoz és sok boldogságot.

     

    Én nem akartalak megbántani.Szerintem te túlságosan görcsösen kezeled ezt a csaj-témát.Én is csak azt tudom tanácsolni,hogy ne keseredj el,ismerkedj ezerrel!:DA szavaid mögött egy jó ember látok,biztos,hogy te is megtalálod a párod!

     

    Megfogadom a tanácsod,és beszélek az osztálytársammal,és a csajszlival is!

  4. Sziasztok!Lenne egy hatalmas problémám...Nekem,és egy nagyon jó barátomnak (osztálytárs) szerintem ugyanaz a lány tetszik.Nem merek semerre se lépni,hiszen a lány eléggé bizonytalan,és emiatt nem szeretnék elveszteni egy barátságot.A srác egyébként állandóan a csajsziról áradozik...:SMit tegyek,megéri szerintetek egy lányért évek óta tartó barátságot eldobni???Egyébként 15 éves vagyok,mostanság kicsit megkomolyodtam,úgyhogy akkor sem leszek öngyilkos,ha ez nem jönne össze :D.Plíz segítsetek.

     

    U.i:Ha véletlen volt már ilyen probléma,akkor bocsi,lusta voltam elolvasni mind a 15 oldalt!:D

     

    U.i2:DeejayboySZVSZ,ha komolyan akarnál egy kapcsolatot,akkor tennél is érte,mármint nem msnen bolondítanád a csajokat,hanem eljárnál szórakozni,ismerkednél.Sajnos nem fog az öledbe pottyani egy bombázó.Járj nyitott szemmel,hiszen szerintem már elszalasztottál sok csajszit.Figyeld az apró jeleket,és ne játszd meg magad!Remélem,hogy nem bántottalak meg e sorokkal.

  5. Sziasztok!Egy Doom szerű játékot csinálok,és letöltöttem hozzá rengeteg texturát.Ezekkel az a bajom,hogy a filekiterjesztésük ".wad",nekem pedig valamilyen képformátumban kellenének.A kérdésem az lenne,hogy van e esetleg olyan program,ami átkonvertálja a fileok kiterjesztését!Válaszaitokat előre is köszönöm,További kellemes estét...

×
×
  • Create New...