Jump to content
PirateClub.hu

nikita89

Veterán
  • Pontszám

    38
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by nikita89

  1. Szerintem oda vannak egymásért, csak tagadják + az 5.évad végén is látszik, hogy Cuddy mennyire aggódik Housért és a végén fogja a kezét.

    Pár infó amit House-fan oldalon találtam: :)

     

    Michael Ausiello: “Jó híreim vannak a House-Cuddy szurkolóknak: Forrásaim megerősítették, hogy a kedvenc párocskátok végre csókolózni fog a 6. részben! És tényleg, igazából!

     

    A Doktor House előző évadjának izgalmas záróepizódjában a gyászoló Wilson (Robert Sean Leonard) nem volt olyan lelkiállapotban, hogy megbocsásson az egoista haverjának, Housenak (Hugh Laurie), akinek némileg köze volt Wilson barátnője, Amber (Anne Dudek) halálához. Leonardot kérdeztük a barátságuk jövőjéről.

    » Áruljon el némi infót House és Wilson kapcsolatáról. Hogyan alakul majd az új évadban?

    Nos, azt elárulhatom, hogy haza kell mennem egy kis időre. House önzősége közvetetten hatalmas tragédiát okozott Wilson életében. Még, ha nem is hibáztatja Houset, akkor is szívettépő a fájdalom. Wilson pusztán csak tovább akar lépni.

    » Hogyan fog megváltozni a kapcsolatuk, mikor Wilson visszatér? Eléggé durván bánt vele House.

    És ezután is így fog vele bánni. House az Operaház Fantomja: egy rejtélyes, briliáns, antiszociális, jazz-szerető, bourbon-ivó vezéregyéniség, aki nem tud megtartani maga mellett egy nőt sem. És Wilson a barátja. Ez már csak így megy. De nem fogjuk csakúgy elfelejteni az elmúlt évadban történteket. Ez azért nem olyan egyszerű.

    » Még mi fog történni?

    House csapatának új tagjai visszatérnek. És egy író elárulta nekem, hogy épp egy Cameron-Chase-Foreman jeleneten dolgozik. Pont, mint a régi időkben. Szeretem az új srácokat, de azt is szeretem, mikor Jen és Jesse is ott vannak.

  2. fuuu, köszike :) jónak tűnik a könyv. Igazából semmit se tudok még JAVAból, mert eddig csak C-t vettünk és már kiadták a kötelező programot amit javaban kell írni, de hogy hányas verzió arról fogalmam sincs...ugyhogy utánna kell olvasgatnom a dolgoknak.

    Köszi mégegyszer!!:D

×
×
  • Create New...