Jump to content
PirateClub.hu

Szocske2

Elit
  • Pontszám

    185
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    23

Posts posted by Szocske2

  1. Akkor, ha jól gondolom szálkásítasz?! Ez mind az étrendtől függ, mármint az, hogy hány adaggal kell kipótolnod a napi fehérje adagodat, de mivel szálkásításnál elég sok fehérje, kell, talán mehet a napi 3 adag! Hány kg vagy? 3 adag IW az már 111g fehérje, jó sok! :D Nincs jelentősége, hogy mikor iszod reggel, de én általában kaja után szoktam inni fehérjét.

  2. s7or4x! Így biztos, hogy megint megindul a fogyás, csak vegyél vissza mindig egy kicsit a CH-ból! ;)

     

    Köszi, tényleg jókat írnak a Brutal Gainer-ről, majd még nézek azért mást is! Jumbo-t régebben próbáltam, de akkor elég rossz volt az étrendem, így sokat nem is hozott! :( Meg valami mást szeretnék kipróbálni már!

    Meg még itt van ez is, erről is nagyon jókat írnak!

    http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5155

    Próbálta már valaki?

  3. Nagyon jó étrend! ;)

    Szerintem a hétvégi sok CH lesz itt a gond! :huh: Vagy pedig próbáld meg egy kicsit csökkenteni a hétköznapit, habár... ezt már nagyon nem is lehet! :D Amúgy még hány kg-t szeretnél leadni?

     

     

    Nyáron sikerült nekem is leadnom 10kg-t, viszont kihagytam most 1 hónapot és nagyon összeestem! :(

    Tudnátok ajánlani valami jó tömegnövelőt vagy MRP-t, de olyan kéne, amiben sok a CH és kb. 15-30% a fehérje! Köszi!

    Seriouss mass-ról esetleg tapasztalatok?

    http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3814

  4. PHbb0OZMzBMMff_1_m.jpg

     

    A Fox Home Entertainment kidobta az eső előzetesét a Halálos kitérő horrorfilm-sorozat negyedik részének, ami Wrong Turn 4: Bloody Beginnings címmel október 18-án jeleneik meg DVD és Blu-Ray lemezen.

    Tartalom: egy, a nyugat-virginiai vadon mélyén fekvő elszigetelt kórházban három visszataszítóan deformált mutáns könyörtelen, vérengő ámokfutásba kezd. Évtizedekkel később a vérszomjas kannibálok új zsákmányt találnak: egy csapat síelőt, akik egy hóvihar miatt az azóta elhagyatott épület falai közt rekednek. Az egyre jobban pánikba eső társaság kénytelen lesz szembesülni a döntéssel: vagy harcolni kezdenek, vagy mindannyian meg fognak halni… © filmtrailer.hu

    Az új rész előzményként fog szolgálni az eddigiekhez, a fő szerepekben Sean Skene, Daniel Skene, Rick Skene, Scott Johnson, Jennifer Pudavick és Tenika Davis láthatók. A rendező Declan O’Brien (Sharktopus)

     

     

     

     

    • Upvote 1
  5. Az utolsó horror amit láttam, az a Vonat volt! :D Erősen ajánlott horror rajongóknak... nagyon durva, pont az ilyeneket szeretem! :P Az a baj, hogy manapság elég kevés már a jó horror, pedig az a kedvenc műfajom! Ma este a Pokol (1980) című filmet nézem, szerintem sokkal jobban, mint a mostani horrorok!

×
×
  • Create New...