Jump to content
PirateClub.hu

Daniel Alves

Veterán
  • Pontszám

    47
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Daniel Alves

  1. Az áruló Van der Vaart eléri, amit akar
    Rafael_schick.jpg
    A Hamburg holland válogatott játékosa biztos benne, hogy a nyáron elhagyja Németországot, és a Valencia csapatába igazol.

    A spanyol AS információja szerint a HSV-nak nincs sok esélye megtartani Rafael van der Vaartot, akit a Valencia szeretne megszerezni. A játékos átigazolási mizériája hetek óta borzolja a kedélyeket Németországban, az ügy addig fajult, hogy a Bild beszámolójában egy szóviccel élve leárulózta „Van der Verratot” (verrat németül árulást jelent). A holland a hétközi, Honvéd elleni UEFA-kupa-selejtező mérkőzésen nem lépett pályára, mert a Hamburg vezetői, állítása szerint, nem tartották szavukat, és nem engedték el Valenciába. Van der Vaart ezért bejelentette, hogy sérült, amikor megemelte gyerekét, meghúzódott a háta. A holland a spanyol lapnak adott interjújában nagyon elszánt, és biztos benne, hogy a Valencia játékosa lesz a nyáron..

    - Nagyon remélem, hogy mielőbb belebújhatok a Valencia fehér mezébe, amelyet nemsokára magaménak tudhatok. Mindent elkövetek, hogy sikeres legyek a Valenciával – jelentette ki interjújában Van der Vaart. – Beszéltem a Valencia vezetőivel, akik biztosítottak róla, hogy dolgoznak az ügyön, és még ezen a nyáron csapatuk játékosa lehetek.
  2. Priskin a német élvonalban folytathatja
    73592.jpg
    A magyar válogatott csatára az elmúlt szezonban az angol élvonalban szereplő Watfordot erősítette, a következő szezonban azonban csak a másodosztályban szerepelhet – hacsak a VfB Stuttgart le nem igazolja nyáron.

    A goal.com nevű internetes szaklap szerint a német bajnok nyáron mindenképpen szeretné csatárral megerősíteni a keretét, egy olyan játékossal, aki Marco Streller távozása után Cacau és Mario Gomez helyetteseként mind a hazai bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában megállhatja a helyét. A klub kiszemeltje a Watfordot erősítő Priskin Tamás, aki az elmúlt szezon végére megszilárdította helyét az élvonaltól búcsúzó angol együttesben, a magyar válogatottban pedig továbbra is az első számú csatárként számol vele Várhidi Péter szövetségi kapitány.

    - Igaz, valóban érdeklődnek Tamás iránt Stuttgartból, de egyelőre nem történt megállapodás az ügyében – mondta Fülöp Ferenc, Priskin tanácsadója.
  3. Újra összecsaphat a Milan és az Inter

    A két milánói klub David Suazo után Alexandre Pato leigazolásáért is megküzd egymással. A brazil szupertini aláírásáért a Chelsea is harcba száll.

    Az ifjú titánt nemes egyszerűséggel az új Kakának titulálják, így nem meglepő, hogy mindkét lombard elitklub érdeklődést mutat a játékos iránt. A tinédzser ügynöke ezért Milánóban tölti a hétvégét, hogy mindkét csapat képviselőivel tárgyalhasson. A brazil Internacional labdarúgója még csak tizenhét éves, de már komoly nemzetközi tapasztalattal bír, megnyerte a Libertadores-kupát, a klubvilágbajnokságot, míg az idei U20-as dél-amerikai bajnokságon osztatlan sikert aratott játékával.

    A hírek szerint a Milan nem hajlandó 12 millió eurónál többet költeni Patóért, míg az Inter akár a dupláját is leperkálná a szupertehetségért. A két klub vezetése a hétvégén ül asztalhoz Gilmar Velozzal, a labdarúgó ügynökével, aki nem győzi hangsúlyozni, hogy ügyfele nem akar elsietni semmit, így korántsem biztos, hogy Pato Milánóba költözik. Veloz szerint további komoly érdeklődök vannak, az ügynök szerint a Chelsea hajlandó lenne megváltoztatni idei játékosvásárlási stratégiáját védence leigazolása érdekében, és kész ráígérni a milánóiak ajánlatára.


    Pato fantasztikus játékos lesz pár éven belül mer már most ott van a topon!Megérné leigazolni!De most inkább Tevez amugy meg tegnap duplázott Kórea ellen az U20-es meccsen

    Veron ismét meghódíthatja Milánót
    Juan%20Sebastian%20Veron%20(9).jpg
    Juan Sebastian Veron, az argentin válogatott középpályása visszatérhet egykori sikerei helyszínére, Olaszországba, és az Internél folytathatja pályafutását.

    A 32 éves argentin középpályás egészen az elmúlt hónapig a Chelsea játékosa volt, az elmúlt szezont azonban hazájában, az Estudiantes együttesében töltötte. Veron a Copa America előtt ismét bekerült az argentin válogatottba, és az eddigi két meccsen remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet.

    Az Inter nem is késlekedett sokat, felvette a kapcsolatot egykori játékosával, akiért nem kellene átigazolási díjat fizetnie, csak a járandóságáról kell megegyezni a futballistával.
  4. Inzaghi elhagyná csapatát

    Filippo Inzaghi öccse, a Lazio alkalmazásában álló Simone Inzaghi megelégelte, hogy nem jut neki lehetőség a bizonyításra.

    A kis Inzaghit néhány éve a bátyjához hasonló tehetségnek kiáltották ki, ám hiába játszott pazarul első római éveiben, és hiába került be az olasz válogatottba is, az elmúlt években elszürkült nem tudott semmit felmutatni korábban megcsodált tudásából. Az elmúlt néhány szezonban rendre a cserepadot koptatta, és úgy érzi, hogy 31 évesen ideje új együttest keresni magának, ahol megmutathatja, hogy hiba volt leírni a Lazionál.

    - Mindig is jól éreztem magam itt Rómában, de a legfőbb célom az, hogy végre játszhassam, és úgy hiszem, eljött az ideje a távozásnak. Biztos vagyok benne, hogy ha egy másik csapatnál lehetősége lesz, be tudom bizonyítani a valódi értékeimet – nyilatkozta a kis Inzaghi.
  5. Riquelme és Forlan jön, Torres távozik
    Juan%20Roman%20Riqueleme%20(9).jpg
    A Villarrealból erősít az Atletico Madrid labdarúgócsapata, a fővárosiak két dél-amerikai focistával erősítik meg a keretüket, és megfelelő ajánlat esetén elengedik Fernando Torrest. Forrás: Mobilpress

    Spanyol médiaértesülések szerint a fővárosi gárda megegyezett a „sárga tengeralattjárók” vezetőivel, hogy az elmúlt hónapokban a hazájában futballozó argentin Juan Roman Riquelme és az uruguayi Diego Forlán is Madridba költözik. Az Atletico összesen 30 millió euró fizet a két dél-amerikai játékosért.

    Mindez azt is jelentheti, hogy a piros-fehérek eladják Fernando Torrest, a spanyol támadót a Manchester United és a Liverpool is szerződtetné.
  6. A Charlton csatára többe került, mint Henry
    bentdarrenPA_350x253.jpg
    Rekordárat fizet a Tottenham a Charlton Athletic futballistáért Darren Bentért.

    A Charlton Athletic labdarúgócsapatától érkező angol támadóért a sarkantyúsok klubcsúcsnak számító 16,5 millió fontot fizettek, ami 500 ezer fonttal több, mint Thierry Henry átigazolási ára (a francia csatár az Arsenaltól a Barcelonához távozott).

    A 23 éves Bent csütörtökön már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is, majd aláírta a hatéves szerződést új klubjával.
  7. Újabb elképesztő fordulat a Suazo-sztoriban

    20051030ACagliariSuazo.jpg

    Kiderült, hogy a hondurasi játékos jogosan írt alá az Interhez, így nem kell félni sem a milánóiaknak, sem Suazónak a büntetéstől. Persze a helyzet még változhat.

     

    Péntek este újabb fordulatot vett David Suazo átigazolásának szövevényes története. Az száz százalék, hogy a kiváló támadó a nyáron elhagyja a Cagliarit, és az is valószínű, hogy Milánóban köt ki. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy a Milan vagy az Inter játékosa lesz. A dél-olasz klub elnöke korábban kijelentette, hogy szóban már mindenben megegyezett Massimo Morattival, az Inter elnökével, így Suazo az Interé. Néhány napra rá Adriano Galliani, a Milan alelnöke örömmel tudatta a közvéleménnyel, hogy a hondurasi kétséget kizáróan piros-feketében folytatja pályafutását.

     

    Újabb néhány óra elteltével kiderült, hogy az Inter nemcsak a klubbal, hanem a játékossal is megegyezett, sőt, Suazónak aláírt szerződése van. Moratti kijelentése felelőtlennek tűnt, ugyanis szerződéssel rendelkező játékos Olaszországban nem kötelezheti el magát írásban másik klubbal. Péntekre azonban már az is kiderült, hogy Suazo Cagliarival kötött szerződésében van egy kitétel, amely szerint a játékos bármelyik klubbal megegyezhet, ha a kérő 8 millió fontot ajánl érte. Bár még korai konklúziót vonni, jelenleg úgy tűnik, hogy Suazo mégis az Interé lesz.

     

    - Abból, amit láttam, az derül ki, hogy Suazo játékjoga csakis egy klubé lehet, azé, amely már hónapok óta tárgyal, és már meg is egyezett vele, vagyis az Interé – jelentette ki Moratti, miután Suazo ügynöke, Giovanni Branchini nyilvánosságra hozta ügyfele szerződésének részleteit.

×
×
  • Create New...