Jump to content
PirateClub.hu

szdaniel94

Veterán
  • Pontszám

    82
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by szdaniel94

  1. Hudi: Azt hiszem ezt kapatam: Microsoft Windows 7 RTM x64 Ultimate Retail HUN MSDN

     

    De a lemez neve ez: GRMCULXFRER_HU_DVD

     

    Előbb próbáltam ki másik gépen, ott sincs semmi gond vele... De az én gépemen, amin mennie kellene ott nem akar :(

     

    Szerk.: Hosszú szenvedés, próbálgatás, restart és fejtörés után rájöttem, mi okozza a problémát. A vezeték nélküli USB-s billentyüzet zavart be. A rendes PS/2-es billel zökkenőmentesen megy: van egerem és a telepítő ablak is megjelenik. Szóval PROBLÉMA MEGOLDVA :)

  2. Hi all!

    Windows 7 telepítési problémáim vannak: ugye Windows 7 DVD-ről bebootolok, Windows is loading files... végigmegy... aztán előjön ugyebár a "Loading Windows" felirat, ami felett ott kellene legyen a Windows logó, na de nekem nincs ott. Aztán ugye behozza a telepítő ablakot, legalábbis be kellene, de nekem az sincs. Csak a háttérkép van ott, amin ott kellene lennie. A kurzor is megjelenik, de mozgatni nem tudom. Erre esetleg el tudnátok látni pár hasznos tippel, hogy megoldjam a problémámat? Nagyon fontos lenne, előre is köszi. (Egyébként a dvd-vel nincs semmi baj, haver adta kölcsön, ő erről a dvd-ről telepített, és semmi gondja nem volt vele.

     

    Előre is ezer kösz a segítségért.

    TOP 5

    In Flames - Trigger

    In Flames - My Sweet Shadow

    In Flames - The Quite Place

    In Flames - Black & White

    In Flames - Ordinary Story

     

    (áá.. nem vagyok In Flames fan :) )

  3. Nem igazán régi, de megvan eredetibe a Fifa 2001 :D az akkor vett nyomtatónkhoz adták ajándékba. De ami már régebbi és a fejlettségben is lejjebb van, az a régi Sega-s játékok (a kis sárga kazettások). Haverral nagyon sokat toltuk a Mario-t, a Batman és Robin-t, és még volt egy nagy játék, csak nem emlékszem a nevére. Volt, hogy éjszakára nem kapcsoltuk ki, mert ugye mentési rendszerről akkor még senki sem hallott. Persze másnap reggel azonnal elbuktuk :D Nameg a PSX-szel is rengetegek játszottunk. Tony Hawk: Pro Skater 2 volt a nagy kedvenc. THPS2-ből valóságos bajnokságokat rendeztünk 20-25 fővel :D azok voltak a szép idők... mikor még nem számított a grafika :D :D

×
×
  • Create New...