Jump to content
PirateClub.hu

lexweaver

Felhasználó
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by lexweaver

  1. Az (1+2/n) sorozat monoton csökkenő,korlátos,és konvergál az 1-hez. Így(an) is monoton csökkenő,alsó korlátja 1, legkisebb felső korlátja a1=3-a tizediken,és konvegál az 1-hez.

     

     

     

     

    (Szabó Tamás - Polygon Jegyzettár - Kalkulus I. Példatár)

  2. Sziasztok!

     

    Van egy 32 bites Windows Xp-m a C meghajtón és ehellyett szeretném felrakni ezt: Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x64.SP1.Integrated.April.2008.OEM.DVD-BIE

     

    Kiírtam DVD-re(többfajtára is), de vmiért nem tud róla bootolni, a BIOS-ban be van állítva h elsődlegesen DVD/CD-ről bootoljon, szóval nem értem h mért nem megy.

     

    Segítsetek lécci

     

    Előre is köszi

     

    Peace

    nem lehet hogy azért mert nem 32bites hanem 64?

  3. Sziasztok!

    Volna egy kis problémám

    Most vettem új notebookot és vistát raktam rá mert amit adtak vele driver cd az mind vistához való. Felraktam az ultimatet meg a drivereket és full polírul működik minden. Egy porblémám van hogy nem tudok rajta netezni! Az asztali gépemen xp van az egyből felismerte nem kellet vele szenvedni. A vista felismeri hogy bedugtam a netkábel csak nem tudok rácsatlakozni. Mikrós netem van úh van egy vevőegység és abból jön kábellel a cucc:D valaki tudna segíteni pls? Előre is kösszépen

  4. Nekem egy problémám vagy kérdésem lenne. Miért cink ha egy topicban megköszönöm az uppot és onnan törlik, meg még figyelmeztetést is kapok,ha témán belöl máshonnan is töltök és megköszönöm ott meg is köszönik és nem is törlik a köszönetet??? Máskor meg az a baj ha nem köszönöm meg!?!? Nemértem.... :unsure::blink:

×
×
  • Create New...