Jump to content
PirateClub.hu

Dandoo

Veterán
  • Pontszám

    62
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Dandoo

  1. Osztom a véleményt... Max paint-tel játszol 5 éve... Ezekre még tényleg van mit gyakorolni... De nem hiszem el, hogy milyen pénzéhes ez a világ... 13 éves és már "csak" kreditekért csinál "Design"-t.

    Ja, és adózal a kreditekből? :D

  2. Sziasztok!

    Nem tudom észrevettétek -e,de borzasztóan lassú lett az oldal egy néhány napja! Vagy csak nálam ilyen?

    Bár nem hiszem,mert más oldalak gyorsan megnyílnak.Tehát nem a netemmel van gond.

    Köszi előre is :)

     

    Pont emiatt kerestem meg én is ezt a topicot most. Azt hiszem, hogy én tudom, hogy mi ennek az oka. Biztosan észrevette mindenki, hogy ilyen hóesés szerű effekt van az oldalon. És úgy vettem észre, hogy nálam ez a szkript lassítja be az oldalt. A többi oldalnál, amit szoktam látogatni ott nincs ilyen... Úgyhogy ez elég biztos.

    Egyébként az ünnepi fejléc jó, de ezt a havazást kilehetne venni, megeszi az 512 mb memóriámat :D:)

     

    Üdv

  3. Sziasztok!

     

    Tudom, hogy nem közvetlenül a Photoshophoz tartozik, de ez is grafika végülis... :D:) És nem tudtam, hol tegyem fel. Szóval: van ez a kép:

    flightclubwayiam.jpg

     

    Nekem erről kellenének a betűtípusok, főleg a Fight-os... Elég jó.. :)

     

    Köszi a segítséget előre is! ;)

     

    Üdv

  4. Én inkább pipás vagyok, nekem jobban bejönnek a dizájnjai ha jól meggondolom az összes cipőm Nike, és a pólóim többsége is, pulcsiam közt is van míg Adidas nincs is, a dzsekim is Nike... Egyértelmű :)

  5. GMAIL

    Miért? Mert óriási tárhelye van és mert rendelkezik pop3 és SMTP szolgáltatásokkal is, így szerintem ez az egyetlen ingyenes levelezőrendszer, amivel tökéletesen együttműködik az Outlook és a bejövőlevelek is mindig megjönnek, és Outlook-kal tudok küldeni is levelet. Ennyi. Ez a legjobb..

    Egyébként én is a kezdetek óta az vagyok, én is meghívóval regisztráltam. :)

  6. Sziasztok!

     

    Van egy Fujitsu Siemens Amilo A1667G laptopom, amiben egy Philips dvd+-rw sdvd843 dvd író/olvasó van.

     

    A gondom a következő. Újraraktam éppen a gépemet. Ahogy már tettem hamarabb is vele, ami eddig gond nélkül ment. Szóval: mióta újraraktam a gépet semmilyen "házilag írott" dvd-t vagy cd-t nem olvas be! :unsure: DE az eredeti/gyári cd-ket beolvassa, pl.: az eredeti zenei cd-imet is beolvassa, valamit a driverek cd-t is, ami hozzá volt gyárilag, stb, stb... Tehát csak a házilag írottakat nem... Valakinek lenne valamilyen ötlete, hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?!

     

    szerk.: miután ezt megírtam tegnap kipróbáltam a következőt: a Kezelésnél az Eszközkezelőben a meghajtót eltávolítottam, majd újraindítottam a gépet. Azóta már minden cd-t beolvas! DE a házilag írott dvd-ket még mindig nem! Segítsetek légyszíves!

     

    Előre is köszönöm! :unsure:

    Üdv: Dani

  7. Több műsor van már mindkettőn, mint egy kereskedelmi csatornán... Csak mi a .... nak?

    Nézhetetlen mindkettő... Nem tudom ismeriteke, de ilyen zenei csatornák közül a "U" még a legnormálisabb.. pedig román :D

    Üdv

     

  8. Szilágyi Dániel.... Most nagy butaságot mondtál..Hiszen a Dí twelvben a következő tagok vannak:

    Bizarre, Eminem, Kon Artis, Kuniva, Proof ((nyugodjék békében)mivel nem olyan rég meghalt egy lövöldözésben), Swift.

    Ezzel ellenben a Dzsi Junitban már csak hárman vannak, miven Young Buckot kirúgtám nem régen, tehát az itteni tagok: 50 Cent, Tony Yayo, Lloyd Banks

    Nem akartalak leszólni, csak érvelni szerettem volna, hogy nincs igazad és,hogy okulj a hibádból. Elvégre emberek vagyunk, minden nap tanulunk valamit :)

     

    Egyébként a G-Unit a jobb :)

  9. Nekem 3 Samsungom volt egyik, egy 2évig volt az enyém utána ment tönkre benne a képernyő, kinyithatós volt (E700), utána 3 évig volt a birtokomba ennek a továbbfejlesztettje (E720) semmi probléma nem volt vele :) hétfőn lett meg a legújabb skalp, szétcsúsztathatós, félig tapis (U900 Soul). Tehát csakis Samsung :)

×
×
  • Create New...