Jump to content
PirateClub.hu

gandalf007

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by gandalf007

  1. én abszolút a halálbüntetés mellett vagyok.de a kötél vagy az injekció nem büntetés.a tarkónlövésnek is csak akkor van pszichológiai hatása,ha már előtte kivégeztek ezzel a módszerrel kb féltucat embert. aki kinyírt 1-2 embert,annak mondjuk jó lenne a lefejezés;a hazaárulóknak,drogbáróknak,politikusoknak,striciknek meg szerintem jó lenne a felnégyelés,karóbahúzás vagy a kereszthalál.

    de az olyan szemétládáknak,mint aki felgyújtotta azt a lányt,vagy a lincselőknek különleges halálnem dukál:

    miután megvolt az itélet, jöhet a 10 szintes tortúra tortúra,de még előtte leheten az élve elrohasztás(nem hal bele az ember)+ sztálin szivar(nincs lefejezés!,csak a pöcsét a szájába).majd öt centinként levágni a lábából és a karjából,majd szíjat hasítani a hátából (aki nem tudná mit jelent,az használja a fantáziáját).a legvégén meg indiai karóbahúzás (kihegyezett bambuszt a seggbe,és locsolni a növényt.az eredmény az,hogy egy-két napon belül minden honnan kinő belőle a bambusz),majd mikor már halálán van,akkor meg felgyújtani.és a családját 3 ízigleni kötél általi halálra ítélném,és végignézetném vele,ahogy a rokonai a pokolra jutnak egytől egyig.

     

    tudom,most mindenféle szadistának gondoltok,de ezek simán megérdemlik! meg utána vagy 100 évig még csak hasonlóról se hallanánk!

  2. én laktam már falun meg városban is,és szerintem egyértelműen város!

    de nem valami nagy város,mert az sem jó. egy kisvárosban szerintem a legjobb az élet.

    falun utáltam lakni,a sok pletykás vénasszony miatt sehova sem lehetett úgy menni,hogy másnap ne halld vissza.meg ha vásárolni kellett,vagy feladni 1 csekket,máris utaznia kellett az embernek.

    városban meg azért nem annyira ismernek,(bár sajna itt is pletykásak az emberek)de itt legalább van élet

×
×
  • Create New...