Jump to content
PirateClub.hu

Encore17

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Encore17

  1. már az első szavad meg lett cáfolva! :D

    Tiéd is. Van fehér rapper is, és nem mind sittes... NEm igénytelen, főleg a régi rapperek nagyon jók voltak. Szerintem te a divatrap-re gondoltál a hszedben.

    Nekem semmi bajom a rockerekkel, ellentétben veled. Meg a rap-ben a szöveg a lényeg, a rockba meg inkább a zene.

  2. sziasztok! hogy mi kell nekünk? ezt a kérdést több oldalról meg lehet közelíteni.

    van, hogy szexpartnert akar egy nő, akkor egy igazi férfi kell, aki nem bénázik az ágyban, és nem megy el hamar, hanem törekszik a mi kielégítésünkre, és annyiszor ahányszor mi akarjuk. ne húzza a száját ha 4-5szörre is akarom egymás után, tegye oda magát. ha szerelmeskedést akarok, akkor necsak testileg, hanem lelkileg is érintsen meg, varázsoljon el, vegyen le a lábamról és ne átmenetileg, az érdeklődése legyen mindig konstans, ne rohanjon le, hanem előjátékkal egekbe röpítsen, de úgy, hogy én ugorjak rá. a szerelmeskedés legyen szép, és szenvedélyes, örömmámoros.

    ettől függetlenül egy nő mindig biztonságra vágyik, akire lehet számítani agyilag is, egy olyan partnerre aki nem vágja át, aki nem léhűtő, mellébeszélős, hazudós, aki nemcsak előrántja ha szexre támad kedve. egy férfi legyen mindig mellette, óvja, féltse, védelmezze, ne legyen gyáva, ő legyen neki a mindene. legyen intelligens, tudjon szeretni, és szerelmet adni, necsak elvárni mindezeket önző módon. :) szipi

    Én próbálok ilyen lenni ahogy leírtad, majd kiderül pár év múlva. :)

  3. Nekem nem válltak, de szerintem nem is fognak. Anyám 44 éves, apám 51, de még szeretik egymást, ahogy szoktam látni(pl elmennek kettesben kirándulni, kocsikázni majdnem minden hétvégén). Viszont kiskoromban, kb 5-6 éves voltam, akkor nagyon összevesztek, kb 1 hétig külön aludtak(Emlékszem mennyire sírtam :)). Azóta csak néha-néha volt ilyen veszekedés, de másnapra ki is békültek.

  4. Eminem, ice cube, ice-t, method man, mobb deep, 2pac, dmx, the game.

     

    Van még jópár, de azokat nem akarom már leírni. És nem divatrapper vagyok, mert páran azt hiszik, hogy ha valaki pl 50centet hallgat, az csak divatrapper lehet. A régi számai/albumok bejönnek, ugyanúgy mint Eminem-é.

  5. Egyébként ien télleg van:) vicces de igaz,az együttlét igenis tud oan jó lenni h fel tudod áldozni magadat a másik öröméért.De ehhez szerintem teljes lelki és szellemi ráhangoltság kell.

    Egyébként az orgazmussal kapcsolatban:a nőknél normál esetben 10-20percenként lehet,ami nem baj,mert ha elélvez ugyanúgy lehet folytatni,(v abba sem kell hagyni:))a dolgokat ahogy addig.Persze kicsit óvatosabban,mert ienkor naon érzékenyek.Ha pedig túl hamar elélvezel(fiúk) inkább ne izgasd fel magad rögtön az elején,amikor ott pucérkodik előtted a leányzó és például még extra szolgáltatásokkal kényeztet :P hanem amikor elkezditek a huzavonát,akkor gondolj vmi másra ami tökre nem odaillő,de koncentrálj,mert különben semmit nem ér:) hidd el műxik..aztán ha már normalizálódott az izgalmi állapotod,átadhatod magad a szex gyönyöreinek..hehe

    Éni s így szoktam, ha valami más nem oda illő jár az eszemben, akkor akármeddig bírom, de ha teljesen oda koncentrálok, akkor max 5 perc.

×
×
  • Create New...