Jump to content
PirateClub.hu

mark403

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by mark403

  1. haverom meg basszus- és szólógitározik egyszerre.

     

    remélem érezhető az irónia :D

     

     

    Linkin Park - What I've Done: Mike gitározik, szinti + ének és persze nem midnet egyszerre... rosszra ne gondoljunk már... :)

  2. Nekem mind2 bejön, kedvenceim: Linkin Park, Limp Bizkit, ami ugye a kettőt ötvözi :)

    Szal mind2 jó, de akinek az egyik nem jön be, az hallgassa a sajátját oszt csá. Nem kell fikázni a másikat, normális érvet úgyse tud senki felhozni a saját stílusára :)

     

    jah, a Linkin Park nekem is bejön, ott mondjuk nem úgy van a rap, hogy csak rappel Mike Shinoda, hanem gitározik, szintetizátorozik, énekel akár 1szerre is. én inkább a rock felé hajlok, az igaz, h az LP nem igazi rock, de pl a Given Up eléggé rockos szám, szóval vannak ilyen számaik meg olyanok is, de ez már kicsit off, h LP-röl beszélünk, szoval egyik sem rossz, de a rock örök! :)

  3. én a COB-ot 1 hete szerettem meg de ugy, h msot már szinte csak azt halglatom, nagyon bejön és a gitárszólói is királyak!

     

    apropó gitárszólók: tudna valaki nekem ajánlani egy (lehetőleg magyar ) oldalt vagy progit, amivel meg lehet tanulni arpeggiozni vagy arpeggios gyakorlatok vannak rajta? a www.gitarozz.hu-t már próbáltam de ha lenne még más, én vevő vagyok rá. Kicsit lassúnak érzem az ujjaim...

  4. 1: attól, h LP fan vok nemcsak azt hallgatok, és hidd el, tudom mi az igényes zene, és a disco nem az... van több olyan zenekar ami sokkal igényesebb zenét játszik mint az LP (pl a kedvenceim közül: metallica, sonata arctica)

     

     

    2: nem mondtam h igénytelen szar zene, inkább csak műzene amiben semmi emberi játék csak a keverőpultot tologatja és ennyi... ez a disco

     

    mellesleg: én több, mint 8 éve zenélek, és ha valaki, hát én tudom, mi az az igényes hangszeres zene :)

     

    egy linkin park rajongó igényes hangszeres zenéről ír. :D LOL

     

    sztem teljesen mindegy, hogy hangszerrel vagy géppel csinálják a zenét. az a lényeg, hogy élvezhető legyen. venetian snares is használ keverőpultot, mégsem igénytelen szar zenét játszik(bár ő nem a disco műfajban alkot). :rolleyes:

  5. egyetértek eyeless-el, szerintem is az a zene, amit hangszerrel játszanak itt nem csak a rockra gondolok, hanem bármire, de az ilyen teleeffektelt tuc-tuc disco számokat nem szeretem... jó, nem vagyok ellenük, mert ilyen is kell de azért mégis az igényes hangszeres zene az igazi zene...

×
×
  • Create New...