Jump to content
PirateClub.hu

ole14

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by ole14

  1. Sziasztok!

     

    Az a kérdésem lenne, hogy 2 db tv-t szeretnék vásárolni, de nem tudom melyikbe ruházzak be LCD vagy plazma technológia. A probléma a köv. van egy majdnem egész nap világos nappalim amibe be tudok tenni egy nagyobb tv-t mondjuk 37"-os tv-t, és vagy egy hálószoba ahova szintén elfér egy ekkora gép, de ez a szoba rendkívűl sötét, mert a nappali fellől süt a nap egész délelőtt és a hálószoba ablaka a másik oldalra néz. Sajnos hiába néztem összehasonlítást, sokat nem okosodtam ki belőle, csak annyit hogy az egyik technológia a nagyon világos helyekre tökéletes míg a másik a sötét helyeken remekel jobban. Kérlek adjatok segítséget hogy melyik technológiát vegyem és hogy hova. A méret igazából nem lényeg azt majd később kiválasztom, most inkább az érdekelne hogy a legnagyobb élvezettel nézhessem a tv-t mindkét szobában akár világos van akár sötét.

    Remélem tudtok segíteni.

  2. leírtam mindent amit be kell majd állítanom, de megakadtam eddig 3 különböző helyről szedtem le az iATKOS V7-et és mindegyik megáll boot közben

     

    itt vannak a képek amit látok:

     

    ez a grafikus, amikor leáll

     

    http://ole_14.extra.hu/PB080067.JPG

    ez pedig a parancssor

     

    http://ole_14.extra.hu/PB080071.JPG

     

    az egyik iATKOS-t közvetlen innen szedtem le piratéről, olvastam hogy rossz lehet a dvd ha nem jó az MD5 de eddig 3 közül mindegyiknek különbözött az iso MD5-e az alaptól,mit javasoltok mit tegyek? leszedtem az iDeneb-et is de az is ugyanígy viselkedik ha vki tud vmi megoldást kérem szóljon, mindkét rendszer megvan akármeiket tudom használni, és mindkettő innen van a Pirateclubról.

     

    körbenéztem a processzorom terén a neten és azt találtam hogy Socket S1 foglalattal kapcsolódik az alaplapra. Lehet hogy emiatt van a problémám vagy nem?? remélem nem, sajnálnám ha emiatt bukn, de gondolom ez nem gond mivel a procit támogatja az mmx (+), 3D Now! (+), SSE, SSE2, SSE3 és az x86-64, ezek után nem tudom mi a gond miért nem tudok telepíteni :(

  3. köszi a tanácsot, megfogadom és az iATKOS V7-et szedem is már le. Az a kérdésem lenne mekkora helyet szabadítsak fel neki a merevlemezemen, mert a D: partíciómat el tudnám felejteni és az 80 GB helyet jelentene viszont nem tudom elég ez neki vagy több kéne.

    Itt a piratén találtam egy témát erről a Mac-ről itt:

    http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6250999&hl=iATKOS

    viszont nem tudom a kép alapján mien drivert válasszak majd ki, vagy a voodoo kernel minden problémámat megoldja driver kérdésben???

    Ha nem akk leírom a rendszeremet vmien szintű pontossággal

    hangkártya: Audio Realtek, gondolom ez a voodoo driverrel működni fog

    cpu: AMD Turion X2 Mobile Dual Core 2,2 RM 74, itt bajban vagyok hogy majd elég lesz a voodoo kernel vagy kell más beállítás?

    vga: ATI HD 3650, 1024 MB + 1024 MB hypermemory gondolom ide elég az ATI HD drivereket beállítanom, ha egyáltalán kell

    16" HD (1366x768) LCD screen

    a képen látható system résznél van részemről a legnagyobb gubanc, mert a SATA/IDE résznél nem tudom mit válasszak majd, mert a gépemen jelenleg az IDE mód van beállítva és ezt is használnám, viszont a képen látottak alapján sztem nekem az Ati driver kéne de ha másik kéne kérlek világosítsatok fel.

    kártyaolvasó és USB portok is vannak a gépemen akkor gondolok a carsbus driver és az USB driverek is kellenek

    A ps2 egér és billentyűzetnél vmeik voodoot gondolom de nem tudom meik ameik kell

    laptop battery kell mivel notebookra megy a rendszer

    a partícióim mind NTFS akk gondolom az NTFS-3G is kell meg a RAID is gondolom, de az ext2fs-ről azt se tudom mi az és nem tudom kell-e vagy sem.

    A wifim Atheros AR5B91 Wireless Network Adapter típusú így nem tudom meik driver lesz neki a megfelelő amivel működni fog

    a Lan csatlakozóm pedig Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller, így a driverekkel itt is bajban vagyok

    ezenkívül egy belső modem van még a gépben, az nem olyan fontos de jó ha van

    A többi ami az elején van gondolom ugyanarra lenne szükségem mint amit a képen látok, viszont ha hülyeségeket írtam le akk kérlek javítsatok ki és küldjétek el azt ami a helyes driver felépítés lenne és akk már neki is merek kezdeni a telepítésnek

    előre is köszi

  4. Sziasztok, full kezdő vok mac téren. Érdekelne a dolog de nem tudom, hogy ha most én leszedem a Mac OS X Snow Leopard v 10.6-ot akk mire kell majd telepítőnél figyelnem, Win 7 mellé külön partícióra fel tudom-e rakni és hogy egyáltalán elfutna-e a laptopomon (Acer Aspire 6530G)

    A konfigom:

    CPU: AMD Turion X2 2,2 GHz Dual core mobile Technology RM 74

    VIdeókártya: Ati HD 3650 1 GB

    memória: 4 GB DDR2

    HDD: 320 GB

     

    kérlek adjatok tanácsot hogy bele merjek-e vágni egy Mac rendszer installjába és ha igen akk mire figyeljek, és ha szükséges mien progikat szerezzek be pl a dvd kiírásához vagy akár a mindkét rendszerbe való tökéletes bootoláshoz. Előre is köszi

  5. Nekem invitelem van, 1 megáról fejlődtem fel 3 év alatt 8 megára, 6000-en kezdtem most 7000 eddig csa kegyszer volt problémám a nettel az áramszünetek utáni szórakozást kivéve, ez is akk volt amikor csak 4 megát értem el, de kiderült ennek az oka a modemem volt. Kicism megsült állítólag, az új modemmel már újra zökkenőmentes a system ;)

  6. A következő képhez várom az ötleteket:

     

    gyilkolaszas.jpg

     

    Az én ötletem egy modern Rómeó & Júlia, melyben Júlia öngyilkos hajlamainak és szado-mazo szexuális stílusának köszönhetően annyira elfajulnak a dolgok, hogy Júliában meghal a kisbaba. Ezt megtudva Rómeó érvagdosás, áramütés, öngyilkosság és bérgyilkos segítségét kéri a tuti halálhoz. Amikor Júlia ezt meglátja ciánt fecskendez a szemébe és követi Rómeót.

     

    Aki durvább, hasonló vagy akár kevésbé erőszakos történetet tud kitalálni a képről az írja le hozzászólásba :D

  7. Ha nem fúj akk elmegy konditerembe és elkezd gyúrni hogy tüdőre hogy legközelebb erősen fújhasson, de a kondizás után elfárad ezért még akk se fúj egyből mert ledől pihenni amikor felkelt rendel egy doboz sört leül tvzik egyet meg megnézi a piratét utánna kerít egy csajt és ha kiélvezte magát akk utánna megint fúúúúúj :D

  8. Sziasztok!

     

    Az a problémám lenne, hogy venni szeretnék egy Sapphire Radeon HD3650 512MB DDR3 AGP8x videókártyát, de az alaplapom DDR1-es RAM-mal működik (alaplap típusa: ASRock P4i65G) és nem tudom, hogy a videókártya foglalat kezelné-e ezt a DDR3-mas memóriájú videókártyát. Kérlek segítsetek, mert jó lenne tudni, hogy be kell ruháznom egy új gépbe vagy megúszom 20 ezerből.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

×
×
  • Create New...